„Ai reușit, nebuno!’’ Cu ce realizări se laudă Nicolina Bucătaru, la doar 19 ani

 „Ai reușit, nebuno!’’ Cu ce realizări se laudă Nicolina Bucătaru, la doar 19 ani
0Shares

 

Și-a cumpărat mașină din banii proprii. Este realizarea unei tinere populare pe Instagram, în vârstă de 19 ani – Nicolina Bucătaru, iubita cântărețului Mark Stam, scrie SHOK.md

„Scriu asta, fiind pe o ultima sută de metri, e ziua la care am visat în ultimii doi ani. Am un nod în gât și mă pișc de mână și mă întreb dacă chiar se întâmplă. Îmi amintesc în ajunul sărbătorii Anului Nou, împreună cu ai mei am scris pe o foaie dorințele noastre. Eu am scris că vreau să călătoresc mai mult în acest an și că vreau o mașină.

Nu-i deloc suficient să vrei ceva, m-am convins, trebuie să fii dispus să calci peste tine și să sacrifici poate cât nu credeai că o vei face vreodată.

Astăzi e și ziua în care nopțile albe, trezitul cu noaptea în cap și dezamăgirile mă privesc din colț și îmi zic: „Ai reușit nebuno!””, a scris Nicolina.

Tânăra a este posesoarea unui Hyundai Tucson, pentru care a adunat 15900 de euro.Nicolina Bucătaru deține un mic business pe instagram – vinde cutii cu produse de îngrijire corporală. O altă sursă de venit ar fi și pagina ei de instagram.

https://www.instagram.com/p/CRZSDBhDnVw/?utm_source=ig_web_copy_link

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/