Hailey Bieber, internată de urgență. Medicii i-au descoperit un cheag de sânge la creier: „Unul dintre cele mai înfricoșătoare momente”

 Hailey Bieber, internată de urgență. Medicii i-au descoperit un cheag de sânge la creier: „Unul dintre cele mai înfricoșătoare momente”

Hailey Biber a trecut printr-o sperietură zdravănă. Soția lui Justin Bieber a ajuns de urgență la spital, după ce a experimentat simptome asemănătoare unui atac vascular cerebral, cauzate de un cheag de sânge format în creier, scrie SHOK.md cu referire la profm.

„Joi dimineață, luam micul dejun cu soțul meu, când am simțit că am simptome de AVC și am fost dusă la spital. Acolo, medicii au aflat că aveam un mic cheag de sânge la creier, care mi-a cauzat o scurtă lipsă de oxigen. Corpul meu și-a făcut treaba și a trecut de la sine. M-am recuperat complet în câteva ore. Deși acesta a fost, cu siguranță, unul dintre cele mai înfricoșătoare momente prin care am trecut vreodată, sunt acasă acum și mă simt bine. Sunt foarte recunoscătoare medicilor și asistentelor care au avut grijă de mine”, le-a povestit Hailey fanilor care o urmăresc pe Instagram.

Hailey Bieber, internată cu probleme neurologice. Medicii i-au descoperit un cheag de sânge la creier:

„Unul dintre cele mai înfricoșă”.

Modelul le-a mulțumit tuturor celor care i-au trimis mesaje de susținere și i-au urat să se facă bine repede. Soția lui Justin Biber nu se mai putea mișca normal și avea simptome cu care se confruntă mai degrabă vârstnicii, așa că a fost dusă urgent la un spital din Palm Springs.

Conform surselor citate de TMZ, problemele cu care s-a ales Hailey ar putea fi datorate infecției cu SARS-CoV-2, însă medicii nu au un răspuns concret deocamdată. În urmă cu câteva săptămâni, soțul ei a fost diagnosticat cu Covid-19 și și-a amânat mai multe concerte.

Maria Palade

https://shok.md/