Alec Baldwin a izbucnit în lacrimi la primul interviu după moartea Halynei Hutchins: „Nu am apăsat pe trăgaci”

 Alec Baldwin a izbucnit în lacrimi la primul interviu după moartea Halynei Hutchins: „Nu am apăsat pe trăgaci”

Alec Baldwin a izbucnit în lacrimi la primul interviu amplu după tragedia din luna octombrie, de pe platourile de filmare de la „Rust”, când directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost împușcată accidental și a murit. „Trăgaciul nu a fost apăsat. Nu am apăsat pe trăgaci”, i-a declarat actorul jurnalistului postului de televiziune ABC, George Stephanopoulos, scrie SHOK.md cu referire la digi24.

Baldwin a spus că nu a apăsat pe trăgaciul armei care a ucis-o Halyna Hutchins.

„Trăgaciul nu a fost apăsat. Nu am apăsat pe trăgaci”, a declarat actorul, potrivit unui fragment din interviul dat publicităţii. „N-aş îndrepta niciodată o armă către cineva şi apoi să apăs pe trăgaci. Niciodată”, a adăugat Baldwin.

Baldwin, care este actorul principal, dar şi producătorul westernului „Rust”, ”a povestit în detaliu ceea ce s-a întâmplat pe platoul de filmare în acea zi”, a precizat Stephanopoulos miercuri, în cadrul emisiunii ABC ”Morning America”, cu o zi înaintea difuzării integrale a interviului. Materialul integral urmează să fie difuzat joi.

În tot acest timp,  anchetatorii din New Mexico îşi concentrează eforturile pentru a descoperi modalitatea prin care muniţia reală a ajuns pe platoul de filmare, relatează Reuters.

Directoarea de imagine Halyna Hutchins a decedat, iar regizorul peliculei, Joel Souza, a fost rănit în urma incidentului tragic petrecut pe platoul de filmare al westernului ”Rust”, în apropiere de Santa Fe.

Biroul şerifului din Santa Fe a precizat miercuri că nu comentează declaraţia făcută de Baldwin. Nu se ştie dacă autorităţile merg pe pista unei descărcări accidentale a armei.

În acest dosar, nu au fost formulate acuzaţii penale. Anchetatorii îşi concentrează eforturile pentru a descoperi cum au ajuns gloanţe adevărate, şi nu cele de recuzită, pe platoul de filmare.

Potrivit unor documente judiciare date publicităţii miercuri, anchetatorii au descoperit, în timpul unei percheziţii săptămâna aceasta pe proprietatea unui furnizor de recuzită şi arme pentru platourile de filmare din Albuquerque, documente referitoare la ”Rust” şi muniţie reală suspectă, destinată unui revolver ca cel pe care l-a folosit Baldwin, mai scrie Reuters, citat de Agerpres.

Furnizorul, numit în dosar Seth Kenny, a declarat anterior poliţiei că el crede că gloanţele adevărate descoperite pe platou ar putea fi ”muniţie reîncărcată”, pe care o procurase anterior de la un prieten, potrivit documentelor. Muniţia reîncărcată este formată din componente reciclate, inclusiv gloanţe.

Alec Baldwin, cunoscut pentru rolul directorului unei reţele de televiziune în serialul de comedie ”30 Rock”, a stat departe de lumina reflectoarelor după accidentul produs la Bonanza Creek Ranch, în apropiere de Santa Fe.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și