Alec Baldwin și-ar fi anunțat apropiații că își anulează proiectele și se retrage din viața publică, după moartea Halynei Hutchins

 Alec Baldwin și-ar fi anunțat apropiații că își anulează proiectele și se retrage din viața publică, după moartea Halynei Hutchins

Alec Baldwin își „anulează alte proiecte” în urma tragediei dpplatoul dfilmaral westernului Rust, când a împușcat-o mortal cu o armă drecuzită pdirectoarea dimagine Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joel Souza, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

Baldwin, în vârstă de 63 de ani, arnevoie „de timp pentru el însuși să-și revină”, potrivit unei surscitatdrevista People.
A fost devastat. Așa se descurcă el în momentele dificile. Ori de câte ori se întâmplă ceva rău, pe termen scurt, se îndepărtează de viața publică”, a spus sursa.

Baldwin a fost „de neconsolat ore în șir” în urma incidentului: „Toată lumea știe că a fost un accident, dar este absolut devastat”, a mai spus sursa.

Actorul Alec Baldwin a ucis-o joi cu un foc de armă, accidental, pe directoarea de imagine şi l-a rănit pe regizorul westernului Rust, filmat în statul american New Mexico.

În timpul repetițiilor, Baldwin a primit un pistol care ar fi trebuit să fie sigur, dar care avea muniție reală. Când arma s-a descărcat, atât Hutchins, cât și Souza au fost răniți. Directoarea de imagine a murit, iar Souza a fost dus la spital, dar între timp a fost externat.