Alex Bodi a mers până în Mamaia doar ca să mănânce o friptura în foiță de aur. Cât costă un astfel de preparat

 Alex Bodi a mers până în Mamaia doar ca să mănânce o friptura în foiță de aur. Cât costă un astfel de preparat

Afaceristul Alex Bodi a mers weekend-ul trecut în Mamaia doar ca să mănânce o friptură în foiță de aur la un restaurant de fițe de pe litoral. De aici, fost soț al Biancăi Drăgușanu s-a dus să petreacă în Muntenegru, scrie SHOK.md.

Potrivit stirileprotv.ro, acuzațiile de proxenetism par să-i aducă lui Alex Bodi mai multă notorietate mondenă decât penală, ținând cont de faptul că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a devenit o prezență VIP pe litoralul românesc.

Weekend-ul trecut, afaceristul arestat în noiembrie 2020 pentru trafic de persoane și proxenetism a bifat din nou Mamaia pe lista destinațiilor de relaxare, chiar dacă numai în trecere.

De data aceasta, Alex Bodi a mers la Mamaia doar ca să mănânce o friptură. Dar nu o friptură oarecare, ci una specială, în foiță de aur, pe care și-o comandase cu câteva zile înainte la un restaurant de lux din stațiune, scrie Replica de Constanța.

Chiar dacă alături de poze nu a ”răsuflat” în spațiul public și prețul extravagantei mâncări pe care Bodi și-a luat-o din Mamaia, se știe că un astfel de preparat se vinde cu prețuri cuprinse între 800 și 1.200 de euro.

Iar pentru afaceristul acuzat de DIICOT că oblige minore să se prostitueze a fost mai degrabă o mâncare de 1.000 de euro la pachet, întrucât din Mamaia a zburat direct în Muntenegru, pentru o altă sesiune de relaxare.

Citește și