Alex Velea, declarații despre nunta cu Antonia. Nu vor să mai aștepte: „2022 e anul cel mare”

 Alex Velea, declarații despre nunta cu Antonia. Nu vor să mai aștepte: „2022 e anul cel mare”

Alex Velea anunță că în 2022 va avea loc marele eveniment. Nu a oferit multe detalii, nici cine vor fi nașii, dar a oferit cetitudinea că nunta se va ține. „Când s-o putea. Trăim vremuri ciudățele, cu multe restricții, și ne dorim să nu ne „limiteze vreo lege sau regulă, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Alex Velea nu s-a mai ferit și a vorbit pe șleau despre nunta cu Antonia. Mulți ani de zile a ocolit acest subiect, având în vedete situația cântăreței cu Vincenzo Castellano, fostul soț. Acum, nimic nu le mai stă în cale celor doi să-și unească destinele.

Sunt de nouă ani de zile împreună, dar abia în 2021 Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Cei doi părinți nu vor să mai aștepte prea mult nunta, așa că anul acesta vor să se căsătorească.

2022 e anul cel mare. Vă vom zice noi ce și cum. Acum e încă surpriză. Chiar și pentru noi. (zâmbește) Nu am pregătit nimic, pentru că nu știm cum evoluează lucrurile și ce va mai fi cu această pandemie.”, a explicat artistul pentru viva.ro.

Povestea de iubire dintre Alex Velea și Antonia Recent, Antonia a spus adevărul despre Alex Velea, după 9 ani de relație. sunt împreună de 9 ani și au împreună doi băieți, Dominic, în vârstă de 6 ani, și Achim, în vârstă de 4 ani. După ce artista a încheiat procesul de divorț cu fostul soț, Vincenzo Castellano, tatăl fetiței ei, Maya, 11 ani, cei doi au anunțat că își doresc să se căsătorească.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și