Alexandru Lozanciuc despre banii primiți pentru un concert electoral: Poți să cumperi șase mașini de banii aceștia

 Alexandru Lozanciuc despre banii primiți pentru un concert electoral: Poți să cumperi șase mașini de banii aceștia

Alexandru Lozanciuc a declarat că onorariile pentru concertele electorale sunt de 15 ori mai mari, ca cele încasate la un spectacol obișnuit. Potrivit interpretului, cu banii câștigați „poți cumpăra șase mașini, la preț mediu”. Dezvăluirile au fost făzute în carul unui interviu, cu Dorina Galben.

„Mă gândesc că nu e niciun artist, care a cântat pentru toți, ca mine. Eu n-am cântat pentru partid, subliniez. Când pentru oameni, ei decid dacă vor să-i aleagă sau nu”, a spus Lozanciuc.

Întrebat dacă suma solicitată pentru un concert electoral e mai mare ca cea primită la unul obișnuit, interpretul a spus că „nu se compară”.

„E de 15 ori mai scump. Spre exemplu, avem 40 de concerte. Ai cântat, îți dă sacul în spate și te-ai dus acasă. Poți să cumprei 6 mașini, la preț mediu”.

Interpretul a dezvăluit că această perioadă gloriasă s-a pornit după anii 2000: „mai ales în 2009 când Partidul Liberal era la putere. Era prăpădenie, te rupeau în zece. Eu suliniez că mă duc poporului să cânt, nu mă duc să cânt șefilor care se bat joc astăzi de cultură”.

Interpretul a vorbit și despre colegii de breaslă, care l-ar fi criticat că cântă la concerte electorale.

„Lasă-i să mă critice. Ce mă interesează pe mine ce spun cineva ? Acel care vorbește, în primul rând, nu-i invitat nicăieri. На##й кому нужен (Nu-i trebuiește nimănui). 

În al doilea rând: invidia. Din 45 de partide care sunt în Moldova, niciunul nu-l invită pe dânsul. Dar pe mine nu mă invită partidul, pe mine mă solicită lumea”.

Citește și