Anastasia Ivleeva și rapperul Aljay au divorțat: E foarte dureros

 Anastasia Ivleeva și rapperul Aljay au divorțat: E foarte dureros

Prezentatoarea TV Anastasia Ivleeva și rapperul Alexey Uzenyuk cunoscut sub pseudonimul Aljay  au confirmat zvonuri despre divorțul lor. Bloggerița a spus că au pus ”un punct frumos” în relația lor, scrie SHOK.md.

Cuplul a vorbit despre divorț într-un interviu acordat revistei Tatler, unde au avut și ultima sesiune foto comună. Potrivit bloggeriței, ei au ajuns la această decizie treptat, încercând să salveze căsătoria și să ofere relației lor a doua șansă.

„Toate acestea au durat probabil patru luni. Nu pot să spun că e ușor. Că am încetat să ne mai iubim și gata:„ Hai, ciao-cacao! ”. Nu. Este foarte dureros. Este greu de crezut că un sentiment atât de puternic poate să dispară. Încă iubesc foarte mult. El va rămâne mereu o persoană dragă pentru mine. Dar asta seamănă mai mult ca dragostea unei surori și frate. Și aceasta lucru a fost greu de realizat „, spune Ivleeva într-un interviu.

 

Aceasta a mai adăugat că prea repede s-au grăbit să se căsătorească, fiindcă nu erau pregătiți pentru viața de familie. Rapperul, la rândul său, a remarcat că vor rămâne prieteni pentru totdeauna.

Ivleeva și Aljay s-au cunoscut la un concert, iar în 2019 au oficializat relația.