Anatol Melnic, dus la morgă după ce a fost prins băut la volan: M-au obligat să mă uit cum taie trupurile

 Anatol Melnic, dus la morgă după ce a fost prins băut la volan: M-au obligat să mă uit cum taie trupurile

Anatol Melnic a povestit în cadrul unui interviu despre experiența sa neplăcută de acum cinci ani. Acesta a fost nevoit să meargă la morgă ca să-și recupereze permisul de conducere, după ce a fost prins băut la volan. Prezentatorul a menționat că a avut „un șoc psihologic”, după ce a asistat cinci ore la procesul de autopsie, scrie SHOK.md.

„Cinci ani în urmă am fost prins beat la volan. Poate n-am meritat să-mi ia pentru trei ani și jumătate permisul. Ca să-l recuperez am fost la morgă cinci ore. Eu mă uitam cum ei fac autopsie, iar după trebuia să spăl masa ca să aducă un alt trup. Acesta îi programul care trebuie să-l treci” , a menționat acesta.

Anatol a mai adăugat: „Tu stai la 2 metri, ești obligat să te uiți, nu să stai cu capul într-o parte. Pe tine te urmărește, poți să stai cinci ore acolo și la urmă să vină să-ți spună cu nu-ți dau documentul că nu te-ai uitat. 

Toate trupurile au fost tăiate în fața mea. Într-un fel ca să-ți dea de înțeles ce pot să pățesc dacă vreau să mai servesc la volan. Am avut șoc psihologic, chiar dacă sunt bărbat”.

Melnic a dezvăluit că acestă a fost unul dintre motivele care l-a făcut să excludă alcoolul din viața sa.