Andra, sărbători de poveste acasă, în Câmpia Turzii. „Cel mai fain cadou nu se poate cumpăra: timpul cu cei pe care-i iubești”

 Andra, sărbători de poveste acasă, în Câmpia Turzii. „Cel mai fain cadou nu se poate cumpăra: timpul cu cei pe care-i iubești”

Cum concertele lipsesc cu desăvârșire, mulți dintre artiștii români au luat drumul caselor din copilărie în acest Crăciun. Este și cazul Andrei. Îndrăgita cântăreață și-a luat soțul și copiii și au plecat cu toții în Câmpia Turzii, locul de unde vine artista, pentru a petrece sărbătorile ca odinioară, cu familia extinsă, în jurul mesei pe care au pregătit-o cu mâinile lor, s crie SHOK.md cu referire la profm.

Andra este fericită că poate petrece Crăciunul cu părinții, fratele și surorile, dar și cu nepoții și copiii ei. Nu în București, ci în Câmpia Turzii, locul în care aceasta s-a născut.

Cu un zâmbet larg pe față, vedeta le-a mărturisit fanilor că a așteptat cu nerăbdare să petreacă timp cu cele mai importante persoane din viața ei, să se adune la povești în jurul mesei și să gătească cu toții. Solista le-a și arătat admiratorilor că s-a implicat în prepararaea bucatelor tradiționale. Nu doar ea, ci și copiii săi, care s-au întrecut la proba de curățat ouă viteză, pentru a face un aperitiv delicios: ouă umplute. Totul pe ritmul colindelor cântate chiar de Andra.

„Cel mai fain cadou nu se poate cumpăra: timp cu oamenii pe care îi iubești. Azi vă transmit îmbrățișări de la Câmpia Turzii! În program am să stau la povești cu ai mei, dar și să gătesc cu mama, până umplem casa de miros delicios de Crăciun, de cozonac, scorțișoară și portocale. Chiar dacă sunt mamă, azi sunt un copil fericit! Și asta vă doresc și vouă”, a scris Andra în dreptul pozei de pe Facebook, fericită că e acasă de Crăciun.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și