Andra și Cătălin Măruță își reînnoiesc jurămintele. Sunt căsătoriți de 14 ani: „Copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important”

 Andra și Cătălin Măruță își reînnoiesc jurămintele. Sunt căsătoriți de 14 ani: „Copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important”

Andra a atras atenția cu cele mai recente declarații făcute. Cântăreața a anunțat că după 14 ani de mariaj cu Cătălin Măruță ea e decisă să își reînnoiască jurămintele de iubire. La eveniment vor participa și copiii lor, Eva și David Măruță, scrie SHOK.md cu referire la libertatea
În urmă cu câteva săptămâni, Andra și Cătălin Măruță au călătorit în Italia, în Padova, acolo unde ea a susținut un concert. Așa și-au amintit de cererea în căsătorie, care a avut loc în Veneția. Așadar, după 16 ani de relație și 14 de căsătorie ei s-au hotărât să meargă din nou în fața altarului. „Cătălin e foarte romantic.

În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim? Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis Da la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori. La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi, pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a povestit Andra la Pro FM.

Despre căsnicia lor, Andra a povestit pe larg într-un interviu pentru revista OK! Magazine. „În 2022 vom aniversa 14 ani de la căsătorie şi 16 ani de când formăm un cuplu. Aş zice că fiecare an e diferit într-o relaţie, nu încerc să menţin sentimentul de «proaspăt îndrăgostiţi», ci cred că ne reîndrăgostim unul de celălalt constant, pe măsură ce ne schimbăm şi observăm şi la celălalt o evoluţie.
Eu nu mai sunt Andra de acum 14 ani, nici el nu mai este Cătălin din 2008, dar în fiecare zi ne-am spune iarăşi «Da» la starea civilă”, a spus Andra.

„O relaţie între doi oameni care se potrivesc nu este un efort continuu, multe lucruri vin de la sine, dar sunt situaţii când trebuie să fii conştient că și celălalt are nevoie de tine. Este important să fii atent la toate gesturile pe care celălalt le face pentru tine şi să le apreciezi, fie că e un compliment, un mic dejun pregătit cu dorinţa de a te răsfăţa sau faptul că ţine copiii ocupaţi ca să te poţi odihni o jumătate de oră în plus. De neiertat mi se pare chiar asta: să treacă neobservate toate modurile prin care îţi arăţi afecţiunea şi grija”, a mai adăugat artista pentru sursa citată.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și