Angela Gonța, despre situația dezvăluită de Natalia Morari: „Unii colegi de breaslă, pur și simplu radiază”

 Angela Gonța, despre situația dezvăluită de Natalia Morari: „Unii colegi de breaslă, pur și simplu radiază”

 Angela Gonța a făcut o declarație „TV8 știe ce are de făcut. Ne vom continua munca”, după ce Natalia Morari a dezvăluit că tatăl copilului său, este Veaceslav Platon, scrie SHOK.md.

Jurnalista punctează că „apariția TV8 nu ar fi fost posibilă fără Morari”. În același timp, potrivit ei, decizia a fost personală, iar pentru mulți a devenit argument de „a anula toate meritele profesionale obținute”.

„Ca jurnalist care a participat la crearea TV8 din prima zi, înțeleg ca instituția se confrunta cu o criză. Probabil cu cea mai puternică criza din cei patru ani care au fost incredibili de grei. Pierderea încrederii, și nu contează dacă motivele pe care le au oamenii sunt sau nu fondate, este cel mai grav lucru care i se poate întâmpla unei redacții.

Sincer, ne doare fiecare comentariu. Bine argumentat sau spus cu ura si cu multă satisfacție. Unii colegi de breasla pur și simplu radiază! Știind ca lovind in Natalia lovesc în cei peste 100 de oameni care lucrează la TV8 și care nu au nicio legătura cu alegerea personală a Nataliei.

TV8 știe ce are de făcut. Ne vom continua munca. Și vom demonstra prin fiecare știre, emisiune ca TV8 este fidel principiilor si valorilor care l-au consacrat”, declară Gonța.

Natalia Morari a confirmat miercuri că tatăl lui este controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, precizând că ar fi șantajată de persoane de la Serviciul de Informații și Securitate. Instituția i-a sugerat să apeleze la Procuratură și a invitat-o la discuții, iar mai mulți internauți, dar și colegi de breaslă, au criticat-o, în timp ce alții au încercat să pună accent pe capacitățile ei profesionale.

După anunțul făcut, Morari s-a retras și din Consiliul de Administrare al Asociației „Media Alternativă” care deține licența TV8, noul președinte fiind ales Igor Boțan.

Maria Palade

https://shok.md/