Angelina Jolie, de nerecunoscut în filmul „Those who wish me dead”. Actrița revine pe marile ecrane în rolul unui pompier

 Angelina Jolie, de nerecunoscut în filmul „Those who wish me dead”. Actrița revine pe marile ecrane în rolul unui pompier

Angelina Jolie, celebra actriță în vârstă de 45 de ani, a trecut prin momente dificile din cauza divorțului interminabil cu Brad Pitt, însă aceasta se bucură de noroc în plan profesional. Vedeta va reveni pe marile ecrane cu un thriller emoționant – ”Those Who Wish Me Dead”, scrie SHOK.md.

Filmul, care este bazat pe cartea lui Michael Koryta cu același nume, va fi lansat în luna mai a acestui an și o aduce în prim plan pe Angelina Jolie.

Actrița în vârstă de 45 de ani va intra în pielea lui Hannah, un pompier bine antrenat, care este parașutat în zona statului american Montana pentru a stinge un incendiu izbucnit într-o pădure. Ea se luptă, însă, cu amintirea unei misiuni eșuate, în timpul căreia nu a reușit să salveze viețile a trei oameni.

Alături de Angelina Jolie, în acest thriller emoționant vor juca și actorii Nicholas Hoult, Tyler Perry, Jon Bernthal, Aidan Gillen, Medina Senghore, Finn Little, Jake Weber, James Jordan și Tory Kittles, scrie filmnow.ro.

Filmul este regizat de Taylor Sheridan, care a fost nominalizat la Oscar în 2016, pentru scenariul fimului „Hell or High Water”. Tot el a scris scenariul pentru filmele „Sicario” și „Wind River”.

Angelina Jolie a fost premiată cu Oscar în 2000, pentru rolul secundar din „Tinereţe furată/ Girl, Interrupted”. Actriţa a mai fost nominalizată la premiile Academiei de film americane în 2009, pentru partitura din „Schimbul/ Changeling”, regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza „Lara Croft”, jucând apoi în multe filme care au devenit celebre, precum „Domnul şi doamna Smith”, „Speranţa moare ultima/ A Mighty Heart”, „Gia”, „Dispari în 60 de secunde”, „Alexandru”, „Beowulf”, „Wanted”, „Kung Fu Panda” şi „Maleficent”.

Angelina Joile a debutat ca regizor în 2011, cu lungmetrajul „In the Land of Blood and Honey”, nominalizat la Globurile de Aur. Al doilea lungmetraj regizat de aceasta, „De neînvins/ Unbroken”, a fost inclus pe prestigioasa listă a celor mai bune 10 pelicule ale anului 2014 întocmită de Institutul de Film American (American Film Institute/ AFI). Actriţa americană a mai regizat „By the Sea” (2015) şi „First They Killed My Father” (2017), nominalizat la Globurile de Aur şi BAFTA.

https://youtu.be/r-07ZmlICX8?t=1

Gritco Adriana

https://shok.md/