Antonia, clipe grele pe scenă. I-a murit un membru al familiei în timp ce se afla spre concert: „Eram terminată, dar nu aveam încotro”

 Antonia, clipe grele pe scenă. I-a murit un membru al familiei în timp ce se afla spre concert: „Eram terminată, dar nu aveam încotro”

Antonia a traversat momente extrem de grele în urmă cu aproape trei ani, asta deoarece cântăreața a fost nevoită să urce pe scenă și să cânte, deși aflase cu doar câteva minute înainte că bunicul ei a murit. Devastată, cântăreața a trebuit să zâmbească ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Antoni a a primit vestea tristă că bunica sa a plecat dintre noi, însă terminată și cu durere în suflet artista a fost nevoită să urce pe scenă și să cânte.

„Acum 2-3 ani când eram în drum spre concert în Galați am primit vestea că a murit bunicul meu, eram terminată, am fost implicată cu mama s-o ajut, știam că o să stingă, dar nu atât de repede. Nu aveam încotro, trebuia să fiu pe scenă”, a spus Antonia în cadrul unui podcast, potrivit spynews.

Antonia a mărturisit că și-a dus programul până la căpat, însă după concert s-a urcat direct în mașină și a plecat spre casă pentru a fi alături de familia sa în momentele grele.

Cântăreața a precizat că mulți au blamat-o și i-au adresat cuvinte dure pentru că nu a stat să facă poze, deși nimeni nu și-a pus în minte faptul că poate are un motiv întemeiat pentru care a fugit imediat după concert.

„Eu în seara aia nu am rămas să fac poze, n-am dat explicații, am sărit direct în dubă și am plecat. Am primit mesaje să-ți fie rușine că n-ai stat să faci poze, că am stat cu copilul în brațe în frig…”, a mai povestit Antonia pe YouTube.