Antonia face dezvăluiri despre începutul relației cu Alex Velea: „Știam că oamenii judecă ușor”

 Antonia face dezvăluiri despre începutul relației cu Alex Velea: „Știam că oamenii judecă ușor”
0Shares

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton, și au o relație de mai bine de opt ani, iar recent s-au și logodit. Cei doi au și doi copii împreună, în vreme ce Antonia mai are o fiică, din căsătoria ei cu Vincenzo Castellano. Aceasta a trecut printr-un îndelungat proces de divorț, mai cu seamă datorat luptei pentru custodia fiicei lor, Maya. Divorțul a ajuns la final anul trecut, și, deși custodia este împărțită între cei doi părinți, Maya continuă să trăiască în Italia, alături de tatăl său, scrie SHOK.md cu referire la elle.

Într-un interviu acordat revistei Viva, Antonia a vorbit despre începutul relației cu cel care urmează să îi devină soț.

„A fost o perioadă frumoasă, în care am creat o legătură puternică între noi, ca oameni întâi și abia apoi ca iubiți. Mi-a fost alături, este un om cald, calm și bun”, a declarat artista.

„Totul a decurs firesc și lucrurile s-au întâmplat de la sine. Am simțit chimie, atracție și a devenit în timp o relație, iubire. Știam că oamenii judecă ușor, pe informații care erau speculate, nu pe informații reale, așa că asta a fost calea cea mai ușoară, să ne ascundem. Deși a fost extraordinar de greu să facem acest lucru. Important este că a trecut, că suntem fericiți, că suntem bine, că avem o familie frumoasă și că avem o relație solidă, cu multă iubire”.

Și Alex Velea a vorbit la Xtra Night Show despre relația cu Antonia și despre cât de dificil a fost debutul relației lor. Deși cei doi sunt cunoscuți pentru discreția cu care își protejează viața de cuplu și familia (ei au și doi copii împreună), și fac doar foarte rar declarații despre viața lor comună, acum Velea a povestit cum a început relația dintre ei și a vorbit despre dificultățile pe care le-au întâmpinat pe parcurs.

Înainte de a începe relația cu Antonia, Alex Velea a fost căsătorit cu Ana Maria Mircea, de care divorțase de curând atunci când au început să apară zvonuri despre interesul său față de cântăreață. La rândul ei, Antonia se separase de Vincenzo Castellano, tatăl fiicei ei, și se afla la începutul unui proces de divorț care a durat foarte mult timp și a culminat cu o adevărată bătălie pentru custodia fiicei lor, și care s-a finalizat de-abia anul trecut.

În acest context a început Alex Velea relația cu Antonia, pe care o întâlnea deseori, dat fiind că cei doi lucrează în același domeniu. Despărțirile anterioare, însă, au fost pretextul pentru bârfe și răutăți, a spus Velea.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/