Antonia, în cea mai senzuală salopetă. Alex Velea nu s-a mai putut abține când a văzut-o: „Maica mea, Doamne!”

 Antonia, în cea mai senzuală salopetă. Alex Velea nu s-a mai putut abține când a văzut-o: „Maica mea, Doamne!”

Considerată una dintre cele mai frumoase artiste din România, Antonia nu se sfiește să-și arate formele de invidiat pe internet. Recent, cântăreața a postat pe contul său de Instagram o fotografie inedită, îmbrăcată într-o ținută care i-a uimit pe fani, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Antonia a arătat spectaculos într-o salopetă mulată și transparentă, de un verde strălucitor, care i-a pus silueta în evidență. Piesa vestimentară i-a scos la iveală bustul generos și abdomentul plat, lăsându-i la vedere tatuajele ascunse. Artista a asortat totul cu o pereche de sandale cu toc verzi și a purtat un machiaj natural care i-a accentuat trăsăturile superbe.

„Ședință foto de casă partea a doua”, a scris Antonia la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram.

 

Postarea a strâns peste 80.000 de aprecieri și sute de comentarii. Fanii nu s-au putut abține să nu facă remarci în legătură cu ținuta acesteia. Chiar și logodnicul ei, Alex Velea i-a lăsat un comentariu inedit: „Maica mea, Doamne!”, a scris artistul în secțiunea de comentarii a iubitei sale.

„Ești cea mai frumoasă femeie din România”/ „Wow, în ce fel arăți”/ „Doamne, ce ținută”/ „Spectaculoasă”, sunt doar câteva din comentariile pe care artistea le-a primit de la fanii săi.

Alex Velea, cel mai frumos mesaj pentru Antonia de ziua ei

Sunt admirați, invidiați și iubiți, iar dragostea lor este model pentru mulți. Este vorba despre Antonia și Alex Velea, care au sărbătorit în familie ziua de naștere a cântăreței. Aceasta a împlinit 33 de ani recent, iar primele persoane care i-au urat numai de bine au fost copiii ei și logodnicul.

Maria Palade

https://shok.md/