Anulare de divort? Kim Kardashian a ieșit în scenă în rochie de mireasă, apoi a plecat de mână cu West

 Anulare de divort? Kim Kardashian a ieșit în scenă în rochie de mireasă, apoi a plecat de mână cu West

Vești bune pentru fanii cuplului Kim Kardashian și Kanye West, cuplul a decis să amâne divorțul și să ofere relației încă o șansă. Vedetele au făcut acest pas de dragul copiilor, scrie SHOK.md. cu referire la libertatea.

Zvonurile despre o posibilă reuniune a cuplului au apărut după ce Kim l-a susținut pe Kanye la prezentarea noului său album „Donda”. Kardashian a ieșit pe scenă într-o rochie de mireasă, iar după concert a părăsit scena ținându-se de mână cu West. Potrivit presei, rapperul le-a spus deja prietenilor că el și Kim sunt din nou împreună: cu toate acestea, nimeni nu l-a crezut.

„Kanye le-a spus prietenilor săi că el și Kim formează din nou un cuplu, dar nimeni nu-l crede”, se scrie. „Toată lumea știe că Kanye vrea doar să atragă câtă mai multă atenție asupra sa pentru lansarea albumului pentru a-l întrece pe Drake, care lansează și el un album”.

„El și Kim nu au comunicat o perioadă îndelungată de când ea a cerut divorțul. Vara, au început a comunica doar de dragul copiilor. Kim este o persoană foarte bună. A fost bucuroasă să-l ajute pe Kanye să lanseze albumul, deoarece vrea să rămână în relații prietenoase cu el pentru bunăstarea copiilor. Dar ei doi nu sunt împreună.”

Dacă acest lucru este adevărat sau nu, nu se știe, dar hype-ul din jurul albumului s-a dovedit a fi profitabil. West a câștigat aproximativ 7 milioane de dolari din biletele de la concertul în cinstea lansării „Donda” și alte 5 milioane de dolari din însăși lansarea albumului. În același timp, discul în sine încă nu a fost lansat!

Reamintim că Kim a dat la divorț în urmă cu șase luni, invocând neînțelegere între cei doi și starea mentală instabilă a cântărețului.

Maria Palade

https://shok.md/