„Ar fi luptat până la ultima suflare”. Model găsit mort și fără răni pe corp. Trei bărbați i-au abandonat cadavrul în fața unui spital din SUA

 „Ar fi luptat până la ultima suflare”. Model găsit mort și fără răni pe corp. Trei bărbați i-au abandonat cadavrul în fața unui spital din SUA

Moarte învăluită în mister, în SUA. Trupul lipsit de viață al unei tinere de 24 de ani, model, a fost aruncat de bărbați mascați în fața unui spital din Los Angeles, în urmă cu o săptămână, iar anchetatorii nu au aflat nici până la această oră cum a murit ea, scrie SHOK.md cu referire la observatornews.

Oficialii sunt încă derutați de moartea misterioasă a modelului Christy Giles, al cărei cadavru a fost găsit fără răni, mai ales după ce mama ei a declarat că fata ar fi luptat feroce cu orice atacator.

Christy a fost găsită moartă în afara spitalului din Culver City, Los Angeles, pe 13 noiembrie.

Vorbind în exclusivitate pentru The Sun, mama tinerei de 24 de ani, Dusty Giles, crede că fiica ei și prietena ei Hilda Marcela Cabrales-Arzola, în vârstă de 26 de ani, nu au ajuns niciodată la petrecerea la care se îndreptau pentru că au fost drogate și agresate sexual.

„Fiica mea este fiica unui ofițer de poliție militară, tatăl ei Leslie a servit în Irak. Fiicele mele au fost învățate cum să omoare o persoană cu un pix. Fiica mea s-ar fi luptat ca naiba și, din înțelesul meu, vorbind cu medicul și asistenta de la urgențe, nu au văzut vânătăi vizibile, zgârieturi sau vreun indiciu al unei altercații”, a spus mama tinerei.

Maria Palade

https://shok.md/