Ar fi numit-o oaie și i-a spus că pe ploaie cu copiii nu se iese afară. Reacția unei șoferițe la rugămintea unei mame de a se parca mai în spate

 Ar fi numit-o oaie și i-a spus că pe ploaie cu copiii nu se iese afară.  Reacția unei șoferițe la rugămintea unei mame de a se parca mai în spate

O postare a ajuns în atenția internauților, după ce o mămică a împărtășit o expriență neplăcută pe o rețea de socializare. Aceasta ar fi fost numită oaie de o șoferiță, pentru că ar fi rugat-o să se parcheze mai în spate, ca să poată trece cu căruciorul. Șoferița a venit cu o reacție, în care afirmă că a parcat într-un loc special amenajat și nu ar fi insultat-o pe femeie, scrie SHOK.md.

„Trei mame, stau cu căruciorul în spate, pentru că nu puteam trece. La rugămintea, unei mamici cu căruciorul, de a se parca mai în spate, șoferiță a numit-o oaie, și a spus că pe ploaie cu copiii nu se iese afara”, postarea a fost scrisă pe un grup de Facebook.

Șoferița a venit cu o reacție pe o rețea de socializare: Cei ce comentați neștiind situația eu am sa încerc succint să o descriu: 1.cea care a făcut postarea nici măcar nu a fost la fața locului și din ce a scris nici 1 % nu este adevăr.

2. A scris că am numit-o, nu este adevărat cu toate că acum aș numi-o, dar nu voi coborî la nivelul ei.

3. Eu am parcat în locul special amenajat pentru mașini și nu pe trotuarul pentru pietoni. Greșeala mea a fost că eram grăbită la o ședința și nu am observat că trotuarul e în lucru și nu au pe unde trece pietonii (pentru asta pot să-mi cer scuze de la persoana cu căruciorul că nu îmi este rusine).

4. Eu când mam reîntors la mașina doamna cu căruciorul nu era. Eu puteam sa plec și nu era sa fie nici un scandal, dar în spatele mașinii mele era parcata o alta mașină ( și doamna poate să confirme asta desigur dacă va dori) și nu puteam să ies.

5. I-am spus doamnei că cu copiii pe ploaie nu se iese afara sunt minciuni, ba din contra, ca fiind și eu mamă o sfătui indiferent de timp, anotimp să iasa afara cu copilul.

6. Insigna ce atârnă nu are nici o treaba cu situația dată, că văd că toate vați agățat de ea. Sper că ați înțeles care a fost situația”, a mărturisit aceasta.

Internauții nu au trecut cu privirea și au venit cu un val de comentarii la postarea propriu-zisă: „Doamnă, probabil dvs doreați în momentul în care vorbeați, sau vă faceți într-o ureche? Și normal, după ce ați ajuns vedetă pe Internet, o să aduceți zeci de argumente doar pentru a vă apăra. Dar nu văd sens, să spun eu minciuni, atâta timp cât erau și martori la fața locului. Și chiar nu ași fi arătat eu bine, în cazul ăsta. Atâta timp, cât ați pozat la cameră, cu cuvintele „să fie poza mai frumoasă” cu siguranță trebuia să vă așteptați, că ar urma să fie o postare în numele dvs./Tipic moldovenesc, mă grăbeam la o sedință, si nu am văzut că nu au pe unde să treacă muritorii../E problematic de trecut cu căruciorul cu copil pe acolo. Mai mereu se găsește câte așa un speciment și se parchează cum vrea fără să țină cont de nimic”.