Ariana Grande, fotografie rară cu soțul ei. Artista este foarte discretă cu noua relație

 Ariana Grande, fotografie rară cu soțul ei. Artista este foarte discretă cu noua relație

Ariana Grande a distribuit recent o fotografie rară în care apare alături de soțul ei, agentul imobiliar Dalton Gomez. Cei doi au petrecut Ziua Îndrăgostiților într-un mod foarte romantic, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Deși Ariana încearcă pe cât posibil să țină relația departe de ochii lumii, aceasta a postat o imagine care i-a surprins pe fani. În postare, artista și agentul imobiliar au stat îmbrățișați, amândoi având ținute foarte elegante. Ariana a purtat o rochie neagră mulată și lungă, cu detalii din dantelă și o crăpătură până la coapsă, ce i-a lăsat picioarele lungi la vedere. Aceasta a asortat rochia cu o pereche de pantofi negri. În același timp, Dalton a purtat un costum elegant de un gri închis. Cei doi au părut foarte îndrăgostiți pe terasa luminată doar de luna strălucitoare și câteva beculețe albe.

Pe lângă fotografie, aceasta a postat și un videoclip de o secundă în care se sărută pasional. Punând la descriere doar un emoticon în formă de inimă, aceasta nu a vrut să dea mai multe detalii despre ieșirea lor.

 

„Sincer, această poză este superbă. Cu adevărat sunteți două suflete uimitoare”, i-a comentat Kristin Chenoweth, prietena de multă vreme a Arianei.

Ariana Grande și Dalton Gomez s-au căsătorit în mai 2021

Cântăreața în vârstă de 28 de ani și Dalton Gomez, în vârstă de 26 de ani, au fost văzuți împreună pentru prima dată în februarie 2020 și s-au căsătorit în mai anul trecut. În martie 2020, o sursă a declarat pentru revista People că Grande și Gomez s-au întâlnit din ianuarie a acelui an, iar o persoană din interior a dezvăluit că se aflau în carantină unul cu celălalt în primele zile ale pandemiei.

„Ariana stă acasă cu prietenii. Ea este foarte serioasă cu privire la distanțare și a fost cu același grup de oameni de zile întregi. Unul dintre oamenii cu care se află în acest moment este Dalton, au stat de câteva luni. Ariana nu vrea să facă o altă relație publică, așa că încearcă să o păstreze pentru ea, dar pare foarte mulțumită de asta”, a spus sursa la acea vreme.

Maria Palade

https://shok.md/