Ariana Grande, într-o ținută îndrăzneață la nunta fratelui său: „Îți mulțumesc că îl iubești pe Frankie”

 Ariana Grande, într-o ținută îndrăzneață la nunta fratelui său: „Îți mulțumesc că îl iubești pe Frankie”

Ariana Grande a arătat incredibil la nunta fratelui său mai mare Frankie. Artista a purtat o ținută îndrăzneață la eveniment, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Săptămâna trecută, cântăreața în vârstă de 28 de ani, a purtat o rochie personalizată la nunta tematică a fratelui său, aceasta având un top în partea de sus care i-a acoperit bustul, fiind prins cu un material transparent de partea de jos a rochie, lăsându-i la vedere abdomenul plat și tatuajul elegant de pe coastă. Arista și-a completat look-ul cu o fundă neagră prinsă de coada care a consacrat-o. Ariana a optat pentru un machiaj clasic și elegant, care i-a pus trăsăturile în evidență, având o codiță de eyeliner îndrăzneață și un bronzer strălucitor în zona pomeților.

Ariana Grande și-a exprimat dragostea pentru cuplul proaspăt căsătorit punând câteva fotografii cu cei doi pe contul său de Instagram: „Două suflete incredibile și destinate cosmic. Vă iubesc atât de mult pe amândoi și vă doresc fericire și sănătate și o mulțime de jocuri video”.

Despre noul său cumnat, Ariana a scris:

„Hale, te ador! Ești cea mai divină completare din viețile noastre. Îți mulțumesc că îl iubești pe Frankie”.

Frankie și Leon s-au căsătorit pe 4 mai, într-o ceremonie cu tematică din Războiul Stelelor, care a avut loc la Boca Raton, Florida. Starul „Big Brother” și-a anunțat nunta surpriză pe Instagram.

. „Hale și cu mine ne-am căsătorit la o mică ceremonie galactică intimă în casa familiei mele din Florida, pe 4 mai”, a scris Frankie pe rețeaua de socializare.

Ariana Grande s-a căsătorit cu iubitul ei Dalton Gomez

Cântăreața pop Ariana Grande și logodnicul ei, agentul imobiliar Dalton Gomez, s-au căsăstorit în secret. Ceremonia a avut loc într-un cadru restrâns, în casa artistei din Montecito, California. Cei doi formează un cuplu din ianuarie 2020 și au stat împreună în perioada pandemiei, în casa artistei din Los Angeles. Ceremonia a fost una restrânsă, cu mai puțin de 20 de persoane și a avut loc în casa cântăreței din Montecito, California.

Maria Palade

https://shok.md/