Ariana Grande și-a vândut casa din Hollywood, după ce a obținut ordin de restricție contra hărțuitorului care a amenințat-o cu moartea

 Ariana Grande și-a vândut casa din Hollywood, după ce a obținut ordin de restricție contra hărțuitorului care a amenințat-o cu moartea
0Shares

Ariana Grande se mută din Hollywood Hills, la mai puțin de un an după ce a cheltuit 13,7 milioane de dolari pe o locuință impresionantă. Artista în vârsta de 28 de ani a vândut acum casa pentru 14 milioane de dolari, la doar câteva săptămâni după ce a obținut un ordin de restricție de 5 ani împotriva hărțuitorului care a amenințat-o cu moartea, scrie SHOK.md cu referire la profm.

În septembrie, Aharon Zebulun Brown (23 de ani) ar fi pătruns cu un cuțit de vânătoare pe proprietatea lui Grande din faimosul cartier „Bird Streets” și ar fi amenințat-o pe cântăreață că o va ucide, de asemenea și pe cei din echipa ei de securitate.

Poliția a fost chemată, și Brown a încercat să fugă pe jos, dar în cele din urmă a fost reținut și arestat.

Cântăreața a solicitat un ordin de restricție, motivând: „Mi-e teamă pentru siguranța mea și a familiei mele. Mă tem că, în lipsa unui ordin de restricție, domnul Brown va continua să vină la mine acasă și să încerce să mă rănească fizic sau să mă omoare pe mine sau pe membrii familiei mele”.

Ordinul de restricție a fost dat pe cinci ani la începutul lunii octombrie de către un judecător din Los Angeles.

Grande a achiziționat casa în iunie 2020, la doar câteva săptămâni după ce s-a căsătorit cu agentul imobiliar Dalton Gomez și, de asemenea, la doar câteva săptămâni după ce a avut de-a face cu un alt hărțuitor.

Vila avea patru dormitoare, șapte băi, și numeroase alte facilități, inclusiv un studio de fitness, centru de wellness și o cramă cu 300 de sticle de vin. În zona în aer liber, o piscină spațioasă și panorame uimitoare.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/