Artista Cornelia Ștefăneț, despre bârfe și concurența cu cei din breaslă: „În față nu au curajul să-mi zică”

 Artista Cornelia Ștefăneț, despre bârfe și concurența cu cei din breaslă: „În față nu au curajul să-mi zică”

Artista Cornelia Ștefăneț a vorbiti despre concurența cu cei din breaslă, în cadrul unui interviu.Aceasta a declarat că unii colegi o bârfesc pe la spate și cred că cariera de succes pe care o are în muzică este datorită soțului său.  „Eu aud foarte mult asta, în față nimeni nu-mi spune”. 

Întrebată dacă i s-a întâmplat să fie învinuită de faptul că succesul său îi se datorează soțului, Cornelia a spus că da.

„Eu aud foarte mult asta, în special de la colegii de breaslă. În față nimeni nu-mi spune, dar pe la spate o fac. 

Mie nu-mi pare corect ca cineva să știe mai bine, ce și cum faci. Până la urmă fiecare decide pentru el. Dacă am avut eu norocul să-l întâlnesc pe Marcel ( nr soțul artistei) care e unul dintre cei mai mari muzicieni din țara noastră și cred că a demonstrat-o nu doar o dată prin proiectele sale. Așa a fost să fie, din dragostea noastră s-a născut Alexandra. 

Nu aș vrea să mă dau cu părerea foarte mult la acest capitol, zic că fiecare să-și caut de familia și cariera lor. Până la urmă nimeni nu știe ce se întâmplă în spatele unui succes. 

Cel mai dureros e atunci când cei din breaslă se dau cu părerea, hai să fim serioși și cei care vorbesc tot la rândul lor au avut noroc de anumiți oameni în cariera lor. Da poate diferite circumstanțe. În față nimeni nu are curajul să-mi zică”.

Artista a mai spus că pune la îndoială bârfele și permanent mai lasă un loc pentru alte interpretări:„ nu întotdeauna ceea ce auzi e 100 procente e adevăr..

Am avut o situație cînd am luat telefonul și m-am descărcat, am spus tot, dar după mi-a părut foarte rău. Până la urmă fiecare om are opinia sa și nu sunt eu în drept să o schimb.

Eu știu cât am muncit și până al întâlni pe Marcel, fiecare pietricică cu pietricică am ajuns unde sunt. Da, am avut marele noroc să fiu într-o familie unde muzica bună și de calitate e pusă în prim plan.