(VIDEO) Artiom Topal și Victoria Peșterean și-au încheiat parcursul la SuperStar: Au strălucit pe scena și au fost la doar un pas de marele trofeu

 (VIDEO) Artiom Topal și Victoria Peșterean și-au încheiat parcursul la SuperStar: Au strălucit pe scena și au fost la doar un pas de marele trofeu

Cu multe emoții și cu visul de a-i impresiona pe jurați și pe cei de acasă, 8 concurenți au făcut spectacol aseară,  pe scena de la SuperStar. Din păcate la un pas de marele trofeu, Artiom Topal și Victoria Peșterean, nu au trecut în următoarea etapă Live, scrie SHOK.md.

Artiom Topal a făcut show în al doilea LIVE: „Ai adus oxigen din Găgăuzia”.

În cea de-a doua ediție LIVE a show-ului SuperStar, Artiom Topal a interpretat în manieră proprie piesa „Take On Me”, de la A-HA și a depus o muncă enormă, ca să ajungă  la visul său de a fi SuperStar și să își cumpere o rulotă, ca să călătorească în toată lumea.

După momentul său pe scenă, Artiom Topal a primit aprecierile publicului, dar și comentariile juraților.

„Ai făcut fix ceea ce trebuie cu piesa asta. Ăsta este scopul muzicii”, a spus Carla’s Dreams

„Ești bine, bravo! Sunt foarte plăcut impresionat de performance-ul tău… A și cât ceri pe cămașa aia”, a spus Smiley.

Victoria Peșterean, moment plin de emoție în al doilea LIVE: „Zici că ne-ai luat în brațe”.

Victoria Peșterean, fata explozivă a demonstrat ieri o altă parte a sufletului sau. A povestit despre relația toxică, din care tocmai a evadat și a cântat, plină de emoție. Tânăra a strălucit cu piesa Christinei Aguilera „Oh Mother”.

„Chiar dacă vrei să pierzi, nu o să poți. Ești o găselniță de energie și independență”, a spus Carla’s Dreams.

„Mă bucur foarte mult că te-am văzut așa „dezbrăcată”. Ești emoționată. Tu ești un artist complex. Și un om complex. Felicitări”, a spus Smiley.

Publicul a decis soarta concurenților, cele mai multe voturi au luat: Maria Ojică, Maria Jugănaru, Alexandru Precup, Romina Apostol, Naomi Prie, Alessandro Mucea.

Show-ul va continua săptămâna viitoare  și poate fi urmărit la Pro TV Chișinău.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și