„Atât a fost”. Motivul pentru care Marina Cârnaț a dispărut de pe rețele: „Nu am motivația să revin”

 „Atât a fost”. Motivul pentru care Marina Cârnaț a dispărut de pe rețele: „Nu am motivația să revin”

Una dintre cele mai urmărite mămici de la noi din țară, Marina Cârnaț a rămas fără pagina sa de Instagram, după trei ani de activitate. De câteva zile, bloggerița încearcă să-și restabilească contul, dar în zadar. Aceasta a venit cu un mesaj audio pe Telegram, unde a spus că nu-și va face un alt profil și este recunoscătoare pentru această experiență. „Viața virtuală, astăzi este și mâine nu-i, iar ceea ce contează foarte mult este familia, soțul/soția, copilașii, timpul pe care îl petreci productiv și armonia pe care o creezi”, a spus aceasta. 

„Eu primesc blocarea profilului meu ca o smerenie și lecție personală pentru mine. Am 38 de ani și încă mai învăț. Prin felul că eu am închis profilul și nu acceptam pe toți. Asta era o manifestare a mândriei mele – dacă nu mă respecți, păi nici nu mă urmări. Uite că prin încăpățânarea și orgoliul meu, Dumnezeu m-a smerit. Eu primesc cu bucurie smerenia asta și mă bucur pentru cei 3 ani în care am schimbat multe vieți. 

Însă, atât a fost. Nu am motivația să revin pe Instagram, să îmi fac un alt cont. Nu văd sensul, nu vreau cu orice preț să reiau totul de la zero. Nu acesta a fost jobul meu. Lucrul meu de bază este mamă a opt copii și rămâne să fiu asta, să am grijă de ei, iar bloggerismul a fost printre altele, că să aduc bucurie și să împărtăși informația cu lumea care mă respectă”, a menționat Marina Cârnaț.

Bloggerița a venit și cu un mesaj de mulțumire, dedicat urmaritorilor săi. Aceasta a declarat că Instagramul nu a fost un job pentru ea, dar o experiență frumoasă.

„Vă mulțumesc și vă doresc numai bine. Dacă se va restabili, eu îmi va relua activitatea pe Instagram, dar nu va fi, evident la fel, pentru că am învățat multe lecții. Aceștia 3 ani au fost cu bucurie pentru mine și experiență, nu un job. Viața virtuală, până la urmă e viața virtuală, astăzi este și mâine nu-i, iar ceea ce contează foarte mult este familia, soțul/soția, copilașii, timpul pe care îl petreci productiv și armonia pe care o creezi. Instagramul a fost ca un bonus foarte plăcut”.