Au început filmările pentru un nou sezon a reality show-lui „Dom-2”, dar fără Buzova: „Povestea mea a luat sfârșit”

 Au început filmările pentru un nou sezon a reality show-lui „Dom-2”, dar fără Buzova: „Povestea mea a luat sfârșit”
0Shares

Deja în data de 19 aprilie, reality show-ul „Dom-2” revine pe micile ecrane, dar nu va mai fi la fel. Olga Buzova a refuzat să prezinte emisiunea. Aceasta a scris o postare pe pagina ei de Instagram, în care a dezvăluit adevăratul motiv alplecării, scrie SHOK.md.

Buzova a obținut o mare popularitate datorită show-lui și a devenit idolul a multor fete care visează să-i repete succesul.. De la o simplă participantă a ajuns să fie gazda proiectului.

„Povestea mea în DOM 2 a luat sfârșit.
Recent, a început o nouă filmare a reality show-ului „Dom-2”!
Dar vă spun imediat, fără mine!
După multe deliberări, eu totuși am decis să părăsesc show-ul „Dom-2”, la care am petrecut 17 ani din viața mea.

Au fost ani incredibil de minunați. Am venit la Moscova când aveam 18 ani … și am intrat în proiect. Am trăit cu adevărat, am iubit și pentru mine nu a fost un spectacol, ci viața mea!

Am crescut împreună cu voi și în ochii voștrii. Am devenit o familie mare.
Sunt recunoscător tuturor celor care au urmărit emisiunea „Dom-2” în acești 17 ani. Îmi amintesc când am venit acolo, pentru prima dată am văzut-o pe Ksyusha Sobchak și Ksenia Borodina și, îmi amintesc cum m-am așezat lângă ele și mai târziu am devenit prezentatoarea emisiunii.

Pentru mine nu a fost doar o șansă, ci a fost un eveniment incredibil pe care nu-l voi uita niciodată! Mi-a fost greu, dar am rezistat și am devenit cea pe care voi o iubiți, sunteți în inima mea permanent.
Acum scriu acest text și plâng … Dar trebuie să merg mai departe! 04/12/2021 povestea mea, era mea, viața mea asociată cu reality show-ul „Dom-2” s-a încheiat oficial‼
Părăsesc spectacolul ca concurent și ca prezentator.

Îi iubesc pe toți cei care au rămas acolo, le doresc tuturor să își construiască dragostea. Dar, trebuie să merg mai departe, nu mă înțelege greșit. Sper că o să mă susțineți”, a scris prezentatoarea pe pagina ei de Instagram.

0Shares