Au rămas zile numărate! Olga Țăpordei este pregătită să cucerească cel mai înalt punct al planetei

 Au rămas zile numărate!  Olga Țăpordei este pregătită să cucerească cel mai înalt punct al planetei
0Shares

După ce a arborat drapelul Republicii Moldova pe cel mai înalt vârf de pe continentul african, moldoveanca Olga Țăpordei nu se oprește aici, aceasta va porni din nou la drum în realizarea visurilor și anume să cucerească cel mai înalt punct al planetei-Everest, scrie SHOK.md.

Olga este una dintre fondatorii „Angry Business”, expertă în marketing și personal branding. De curând, ea pornește  într-o expediție destul de dificilă și periculoasă de 45 zile, pe Everest. Astfel, ea va fi prima femeie care va duce drapelul Republicii Moldova pe vârful lumii.

Aceasta a dezvăluit în mediul online că deja timp de un an de zile se trezește la ora 6:00 cu același vis :

„Prieteni, de un an și ceva trăiesc un vis!
Visul…EVEREST!
Soțul meu, fiica noastră, cei mai apropiați prieteni și unii participanți la cursul de Branding Personal, știu că de un an, mă trezesc la ora 6:00 cu alarma: Good Morning! Everest is waiting for you! Wake up Baby!

Cel mai înalt vârf din lume!
Evident că nu e simplu, ba chiar e cel mai periculos. Da, acolo mor Oameni, dar și…coboară alți Oameni – cu un vis devenit realitate! Cu o realitate doar a lor!

Eu vreau!
Simt asta din prima zi, atunci când am auzit un Om care s-a întors, apropiat, coborât de pe Everest…despre cum e asta. Asta nu poate fi redat. Dar, asta merită de trăit sau…cel puțin de încercat.

După câteva experiențe de escaladări…cel mai înalt vârf din Africa(Kilimanjaro), apoi cel mai înalt vulcan din lume, care se află la hotarul dintre Chile și Argentina(Ojos del Salado) și după câteva antrenamente în Carpați, am simțit că vreau să încerc!

Despre EVEREST un pic…
1. I se mai spune “Savage Mountain” pentru că este cel mai periculos munte de urcat. Dar nu imposibil.
2. Escaladarea pe EVEREST, poate fi făcută doar odată pe an.
3. Pentru că, pe munte, viteza vântului este de 160 km pe oră și poate ajunge la 280 km pe oră. De aceea singura perioadă în care poți încerca escaldarea pe Everest, este aprilie-mai, pentru că atunci vântul este mai liniștit și vremea mai prielnică.
4. Expediția durează 45 de zile.

45 de zile, cu…dor de suflet de…familie și prieteni…doar Tu și visul tău!
Tu, cu…niște limite, care sunt un challenge adevărat pentru o Femeie din Moldova.
Într-un loc în care se nasc niște valori pure, care formează caractere, care îndeamnă și motivează alți Oameni.

Când mă gândesc…am fiori, tremurici și tot felul de emoții necunoscute până acum.

E provocator, tare! Mai ales faptul că, voi fi prima Femeie care va duce drapelul Republicii Moldova pe vârful lumii și asta mă face mult mai responsabilă.

Sper să nu vă dezamăgesc! Și am mare nevoie de susținerea voastră”, a scris Olga pe pagina ei de Instagram.

0Shares