Au transpirat concurenții, dar și jurații: Alegerea a fost grea, iar două voci din Moldova au ajuns în finala SuperStar

 Au transpirat concurenții, dar și jurații: Alegerea a fost grea, iar două voci din Moldova au ajuns în finala SuperStar

 Cu multe emoții și cu visul de a-i impresiona pe jurați și cei de acasă, alți 8 concurenți au făcut spectacol aseară, pe scena de la SuperStar. Două din trei bilete în finală le-au luat concurenții din Moldova, Daniel Șveț și Mădălina Țurcan. Din nefericire, Daniela Bejan și Irina Revenco au fost eliminate.

Daniel Șveț i-a uimit pe jurații SuperStar. El a fost aplaudat în picioare după o interpretare impecabilă.

Carla’s Dreams: „A fost senzațional. Sau putem să luăm dicționarul de sinonime de la cuvântul superb și să le spunem pe toate și aia e tot. Nu cred că e nevoie de altceva”.

SuperStar România – Semifinala 3 – Daniel Șveț

Daniel Șveț, ropote de aplauze după o interpretare impecabilă. Raluka: “Mi s-a făcut pielea de găină!”Tu cine crezi că va câștiga SuperStar? Votează aici>> https://concurssuperstar.protv.ro

Posted by PRO TV on Friday, November 26, 2021

Mădălina Țurcan a primit doar laude de la jurați. Aceasta a dezvăluit  că participarea la SuperStar a maturizat-o. „Este cea mai importantă seară. Sunt pregătită din toate punctele de vedere”, a spus tânăra de 16 ani înainte de a urca pe scenă.

“Îmi place energia ta. Nu ți-a păsat că este concurs. Nu ți-a păsat de nimic”, i-a spus Raluka după prestație.

Carla’s Dreams: „Mersi frumos că ne-ai dăruit o bucățică din sufletul tău”.

SuperStar România – Semifinala 3 – Mădălina Țurcan

Mădălina Țurcan a primit doar laude de la jurați. Raluka: “A transmis tot ce era de transmis pe piesa aia. A fost un moment superb!” >> https://bit.ly/3cRScw5Tu cine crezi că va câștiga SuperStar? Votează aici>> https://concurssuperstar.protv.ro

Posted by SuperStar România on Friday, November 26, 2021

Lăudată a fost și interpretarea Irenei Revenco. „Nu pot spune absolut nimic rău despre Irina pentru că tehnica ei este net superioară tuturor. Mereu a cântat impecabil”, e de părere Carla’s Dreams, iar Marius Moga a adăugat: „Îmi place felul în care emiți sunetul. E atât de cristalin și de clar. Ai ceva special!”

SuperStar România – Semifinala 3 – Irina Revenco

Marius Moga, impresionat de prestația Irinei Revenco: “Îmi place felul în care emiți sunetul. E atât de cristalin și de clar. Ai ceva special!” >> https://bit.ly/314CxHA Tu cine crezi că va câștiga SuperStar? Votează aici>> https://concurssuperstar.protv.ro

Posted by SuperStar România on Friday, November 26, 2021

Daniela Bejan a cântat cu gândul la iubitul ei, dar nu i-a convins pe jurați: „A fost atât de neconvingătoare încât cred că dacă ar fi cântat-o în preselecții nu ar fi trecut mai departe”.

SuperStar România – Semifinala 3 – Daniela Bejan

Daniela Bejan a cântat cu gândul la iubitul ei, dar nu i-a convins pe jurați: “A fost atât de neconvingătoare încât cred că dacă ar fi cântat-o în preselecții nu ar fi trecut mai departe” >>https://bit.ly/3DRzPmV Tu cine crezi că va câștiga SuperStar? Votează aici>> https://concurssuperstar.protv.ro

Posted by SuperStar România on Friday, November 26, 2021

 

După primele trei semifinale SuperStar, se cunosc primii nouă concurenți pe care îi vom auzi mai departe: Alexandru Precup, Daniel Șveț, Mădălina Țurcan, Victoria Peșterean, Ana Stănciulescu, Maria Ojică, Maria Jugănaru, Romina Apostol și Bianca Bîsceanu.

Astăzi, de la ora 20:00, spectacolul merge mai departe, la Pro TV Chișinău! Pe scenă vor urca Adriana Onceanu, Alessandro Mucea, Anastasia Chirillovskaia, Artiom Topal, Monica Roșu, Naomi Prie, Patricia Cotuț și Stephen Moisă.

 

Verdis Sorina

https://shok.md/

Citește și