Avea 2 canale, acum are 10: Isprava ministrului Spînu, la Anenii Noi

 Avea 2 canale, acum are 10: Isprava ministrului Spînu, la Anenii Noi

Ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu a ajutat-o pe doamna Elena, din Anenii Noi să-și seteze TV-ul. „Săptămâna trecută, mi-a scris că nu poate obține echipamentul necesar pentru conectarea la TV Digitală. Avea doar 2 canale disponibile. Acum, are 10 canale”, a scris acesta, în dreptul unei imagini, unde apare cu telecomanda în mână, alături de femeie.

„Azi am întâlnit-o pe dna Elvira din s. Hârbovăț, Anenii Noi. Dna Elvira, săptămâna trecută, mi-a scris că nu poate obține echipamentul necesar pentru conectarea la TV Digitală. Avea doar 2 canale disponibile. Acum, are 10 canale, gratuite, în calitate HD.
M-am bucurat să văd că funcționează bine. Cum am promis, în scurt timp, vor fi 18 canale. Guvernul a alocat resurse pentru a dota cu echipament persoanele care au nevoie. Cereți de la asistentul social din localitate și completați cererea pentru a-l primi, la fel gratuit.
Reamintesc,  Moldova a trecut la TV Digitală din 1 mai”, a menționat Spînu, pe Facebook.
Gestul ministrului a fost apreciat de unii colegi din fracțiunea sa. Petru Frunze a comentat că „Andrei Spinu este unul din cei mai activi miniștri fapt confirmat și prin această activitate”.