Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Gestul făcut de afacerist chiar în fața familiei, care nu o acceptă pe blondină

 Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Gestul făcut de afacerist chiar în fața familiei, care nu o acceptă pe blondină

După ce s-au despărțit, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au negociat împăcarea și pare că au ajuns la un numitor comun. Cei doi ar fi împreună, ei s-a afișat  chiar la nunta lui Nicole Cherry, scrie SHOK.md, cu referire la a1.

Dragostei cu năbădăi între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, care ar fi din nou împreună. Cei doi îndrăgostiți, care își spuseseră adio oficial în urmă cu doar câteva zile, au mers împreună la nunta frumoasei Nicole Cherry, care s-a ținut chiar în localul familiei Bădălău.

Ba mai mult, la eveniment ar fi fost prezentă și sora lui Gabi, Sabina Bădălău, cea la nunta căreia afaceristul a mers neînsoțit de fosta asistentă Tv.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat?

În ultima vreme, Bianca Drăgușanu a reușit să capteze atenția tuturor după ce au apărut zvonuri că urmează să devină, din nou, mamă. S-a spus că e însărcinată în două luni și că misiunea a fost foarte dificilă, blondina plătind peste 100.000 de euro pe inseminări pentru a îi dărui un copil lui Gabi Bădălău.

Doar că, la puțin timp după apariția zvonurilor, încă actualul soț al Claudiei Pătrășcanu a anunțat despărțirea. A făcut-o pe Instagram, iar Bianca a catalogat gestul drept nedemn pentru un bărbat.

În ciuda acestor lucruri, se pare că lucrurile au reușit să se liniștească între ei și într-o emisiune TV, unde Bianca a fost să discute despre destrămarea cuplului lor, Bădălău o suna.

Ea a tranșat și problema sarcini: „Probabil dacă o să rămân însărcinată, o să vin să spun după patru sau cinci luni. Niciodată din prima. Zvonul a pornit de la faptul că noi ne doream foarte mult să fim din nou părinți. Eu am epatat la un moment cu aceste lucruri. Apoi, una dintre persoane a dat mai departe și s-a interpretat. Nu este o sarcina la mijloc. O să spun eu când o să fie.”

Aparent, apelul bărbatului a fost unul dintre primele semne că-și dorește împăcarea. Asta pentru că, după ce a expus, rând pe rând, defectele relației cu Bădălău, Bianca Drăgușanu a revenit în brațele lui. Și nu oricum, ci la o nuntă fastuoasă, unde eram prezenți membri ai familiei Bădălău și prietenii apropiați, scrie Click.

Bianca Drăgușanu s-a filmat plină de sânge la nas

Se știe că Bianca Drăgușanu este adepta unui stil de viață sănătos. Fosta asistentă TV merge la sală, mănâncă sănătos și mai nou practică și box în sala de sport.

În timpul unuia dintre antrenamente, se pare că iubita lui Gabi Bădălău s-a accidentat și i-a curs sânge din nas. Ea și-a filmat chipul după incident și a urcat imaginile pe rețelele sociale.

Maria Palade

https://shok.md/