Billie Eilish și Jesse Rutherford s-au despărțit după șapte luni de relație

 Billie Eilish și Jesse Rutherford s-au despărțit după șapte luni de relație

Billie Eilish este din nou liberă! Sursa Page Six anunță că cântăreața și muzicianul Jesse Rutherford nu mai sunt împreună. După șapte luni de relație, s-au despărțit. Motivul pauzei, ca întotdeauna, este ținut secret, scrie presa rusă.

„Putem confirma că Billy și Jessie s-au despărțit pe cale amiabilă și au rămas buni prieteni”, a spus o sursă anonimă. Aceștia au  adăugat că nu se poate vorbi despre trădare. Vedetele erau sincere unul cu celălalt.

Toamna trecută s-a știut că Billy a avut o aventură cu Jesse Rutherford, solistul trupei The Neighborhood. Pe online a apărut un videoclip în care aceștia se plimbă în parcul Universal Studios Hollywood și se țin de mână. Cuplul a decis să nu-și ascundă relația și au apărut împreună în ipostaze tandre pe covorul roșu al Galei LACMA Art + Film 2022.

Billie Eilish este o cântăreață de origine americană cu milioane de vizualizări pe YouTube și peste 100 de milioane de abonați pe rețelele de socializare. Aceasta a căpătat admirația fanilor datorită cântecului „Lovely”.

Aura Mereuta

https://shok.md