FOTO Bloggerița Marinela Bezer, răsfățată de ziua ei: Uite cât valorează bijuteria cu perle de la Dior, dăruită de părinți

 FOTO Bloggerița Marinela Bezer, răsfățată de ziua ei: Uite cât valorează bijuteria cu perle de la Dior, dăruită de părinți

Bloggerița Marinela Bezer a fost răsfățată, de ziua ei de naștere, care a avut loc ieri, 20 iulie. Pe lângă urările frumoase, tânăra a primit și cadouri valoroase. Părinții i-au dăruit o pereche de cercei cu inițialele ei”M/B”, de la Dior, care costă câteva sute de euro, scrie SHOK.md.

Tânăra a publicat un video cu cadoul propriu-zis, pe pagina ei de Instagram: „Mulțumesc mama, tata și sora”, a scris Marinela.

Conform site-ului oficial Dior: „Cercelul My ABCDior Tribales este o piesă unică și rafinată.

O mică perlă albă de rășină este poziționată pe partea din față a urechii și o a doua, mai mare, este plasată în spate. Această bijuterie unică poate fi purtată singură sau în combinare cu o altă literă pentru un stil extrem de personalizat”.

 

Nu este disponibilă nicio descriere.

Primii care au felicitat-o pe Marinela și i-au cântat „La mulți ani” au fost tatăl, iubitul și sora ei mai mică Nicoleta. Soțul ei, Vlad Gațcan a organizat, împreună cu familia Marinelei un picnic vegan. Iar seara, aceștia au mers într-un restaurant din Marea Britanie.