„Boala necruțătoare i-a frânt zborul”: Deputata Svetlana Căpățîna a lăsat în urma sa 3 copii

 „Boala necruțătoare i-a frânt zborul”: Deputata Svetlana Căpățîna a lăsat în urma sa 3 copii

Deputata, Svetlana Căpățîna, a lăsat în urma sa trei copii și un soț. Aceasta și-a consacrat o mare parte a vieții domeniului educațional – inclusiv în calitate de învățătoare a claselor primare, jurist, specialist principal, metodist în cadrul Direcției Generale Educație Orhei, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Svetlana Căpățînă și-a consacrat o mare parte a vieții domeniului educațional – inclusiv în calitate de învățătoare a claselor primare, jurist, specialist principal, metodist în cadrul Direcției Generale Educație Orhei.

Pentru profesionalismul său și responsabilitatea civică, mereu s-a bucurat de respectul binemeritat din partea colegilor și a oamenilor simpli.

Încrederea și stima de care se bucura au fost confirmate odată în plus, Svetlana CĂPĂȚÎNĂ fiind aleasă deputat al Parlamentului în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Avea doar 52 de ani, o familie frumoasă, trei copii și un soț iubitor, avea în față multe realizări și bucurii personale, însă boala necruțătoare i-a frânt zborul.

Transmitem rudelor, prietenilor foștilor și actualilor colegi, tuturor celor care au cunoscut-o pe Svetlana Căpățînă sincere condoleanțe.

Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată în necrolog.