Brad Pitt, cadou de peste 70 de milioane de euro pentru Jennifer Aniston. Semnificația emoționantă a gestului său

 Brad Pitt, cadou de peste 70 de milioane de euro pentru Jennifer Aniston. Semnificația emoționantă a gestului său

Jennifer Aniston și Brad Pitt au divorțat în 2005, după un mariaj de cinci ani, însă aprecierea actorului pentru fosta sa soție a rămas intactă. Informații au ieșit la iveală ce arată că la aproape 15 ani după ce și-au spus ,,adio”, Brad i-a dăruit lui Aniston un cadou în valoare de peste 70 de milioane de euro, scrie SHOK.md cu referire la click.

Fabulosul moment dintre cei doi foști soți a avut loc în 2019, chiar cu ocazia zilei de naștere a lui Jennifer Aniston, când actrița a împlinit vârsta de 50 de ani.

Brad Pitt i-a oferit atunci fostei sale partenere un cadou ce a costat o sumă impresionantă, de peste 70 de milioane de euro.

Este vorba chiar de vila enormă în care cei doi au locuit, în perioada mariajului. În 2019, la 15 ani ani de la divorț, locuința de lux era încă pe piață.

Brad Pitt s-a gândit atunci să  facă un gest de o generozitate ieșită din comun și să plătească suma de 79 de milioane de dolari pentru a-i dărui fostei sale soții, casa pe care au împărtășit-o, în timpul căsniciei. Gestul lui Brad nu are de-a face doar cu dorința de a oferi un cadou extravagant, ci semnficația este mult mai profundă.

Care este semnificația cadoului dăruit de Brad Pitt lui Jennifer Aniston

Este cunoscut faptul că Jennifer Aniston a fost copleșită de tristețe atunci când Brad Pitt a cerut divorțul, la scurt timp după ce a întâlnit-o pe frumoasa Angelina Jolie, pe platourile de filmare ale peliculei ,,Mr & Mrs Smith”. Surse din anturajul lui Jennifer au spus că pierderea căminului de vis, în care a trăit alături de Brad i-a accentuat suferința pricinuită de divorț și a simțit că a pierdut orice amintire ce o lega de mariajul cu Pitt.

Brad și Jennifer au divorțat în 2005, după ce actorul a cunoscut-o pe Angelina Jolie, pe platourile de filmare ale peliculei ,,Domnul și Doamna Smith”. Pit și Jolie s-au căsătorit în 2016 și au divorțat în 2019.

Jennifer avea să se mărite în 2015 cu Justin Theroux, de care a divorțat în 2017.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și