Brad Pitt intră în industria muzicală. Cu ce producător renumit va face echipă

 Brad Pitt intră în industria muzicală. Cu ce producător renumit va face echipă

Brad Pitt intră în industria muzicală. Actorul în vârstă de 57 de ani face echipă cu renumitul producător de muzică Damien Quintard pentru a renova și redeschide Miraval Studios, legendarul studio de înregistrări de la crama sa franceză, care i-a găzduit pe Pink Floyd, Sting și Cranberries, scrie SHOK cu referire la profmro.

Damien și Brad s-au întâlnit în Paris, iar producătorul a fost încântat de propunerea starului din „Fight Club”, notează revista People, citată de Just Jared.

„A fost un moment intens în care am vorbit despre muzică, despre sunet”. „Am fost uimit de cât de sensibil și de precis a fost Brad în analiza sa asupra muzicii”, a declarat Damien.

Studioul a fost construit inițial în 1977 de către fostul proprietar al Chateau Miraval, Jacques Loussier, și a fost în mare parte nefolosit până când cei doi au decis să-l restaureze.

Noul spațiu va păstra o parte semnificativă din echipamentul original folosit la înregistrări, dar și va include și un un birou proiectat personal de Brad și Damien.

Brad Pitt și fosta sa soție au cumpărat Castelul Miraval din Franța în 2008 și s-au războit pentru el în instanță. Acesta valorează peste 160 de milioane de dolari.

Potrivit ET, documente depuse la tribunal în Luxembourg au aratat că firma lui Brad, Mondo Bongo, a dat în judecată compania Angelinei, Nouvel.

Pitt a susținut că fosta soție încearcă să-l elimine dintr-o afacere vânzând acțiuni din Chateau Miraval, într-o încercare de a-l scoate dintr-un business potențial profitabil.

La Miraval, Brad și Angelina s-au căsătorit în august 2014.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și