Britney Spears confirmă că îşi scrie autobiografia. Volumul va descrie o serie de evenimente dureroase din viaţa ei

 Britney Spears confirmă că îşi scrie autobiografia. Volumul va descrie o serie de evenimente dureroase din viaţa ei
0Shares

Cântăreaţa Britney Spears a anunţat într-un mesaj publicat pe contul ei de Instagram că a început să îşi scrie autobiografia, confirmând astfel mai multe articole apărute în presa americană potrivit cărora vedeta muzicii pop intenţionează să publice un volum de memorii, scrie SHOK.md cu referire la Agerpres.

„Scriu o carte în această perioadă şi este chiar un proces vindecător şi terapeutic. De asemenea, este greu să aduc evenimente din trecut înapoi în viaţa mea. Nu am putut niciodată până acum să vorbesc în mod deschis despre ele. Ştiu că sună copilăresc, dar eram extrem de tânără când acele evenimente s-au produs”, a dezvăluit artista americană.

Tutela legală care i-a controlat viața timp de peste un deceniu s-a încheiat la finalul anului trecut

În noiembrie 2021, un judecător a decis să pună capăt tutelei legale care a controlat timp de peste un deceniu multe aspecte din viaţa şi cariera vedetei pop.

Britney Spears a fost plasată sub tutela judiciară a tatălui ei, Jamie Spears, în 2008, după ce artista s-a confruntat cu o criză de sănătate mintală.

Acel controversat aranjament legal i-a permis lui Jamie Spears să preia controlul asupra finanţelor artistei şi asupra deciziilor ei profesionale, precum şi să controleze o serie de chestiuni personale din viaţa fiicei sale, inclusiv posibilitatea de a-şi vizita fiii adolescenţi şi de a se căsători din nou.

Britney Spears nu a dezvăluit în mesajul ei de pe Instagram niciun detaliu despre potenţiala dată de lansare a autobiografiei sale sau despre colaborarea sa cu o editură. Vedeta americană, în vârstă de 40 de ani, a precizat că va folosi „o abordare intelectuală” pentru a scrie acest volum de memorii.

În februarie, Page Six a raportat că vedeta pop a semnat un contract de 15 milioane de dolari cu prestigioasa editură Simon & Schuster pentru a scrie o carte despre viaţa, cariera şi relaţiile sale cu familia ei în timpul şi după încheierea regimului de tutelă.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/