Britney Spears împlinește astăzi 40 de ani. Vezi cum arată vedeta

 Britney Spears împlinește astăzi 40 de ani. Vezi cum arată vedeta

Cântăreața, care a crescut la o popularitate masivă în adolescență cu hitul ei „…Baby One More Time”, a postat pe rețelele de socializare pentru a le reaminti fanilor că încă se simte tânără, scrie SHOK.md cu referie la aquarelle.

Amazon.com : Britney Spears/Young Teen 8 x 10 GLOSSY Photo Picture IMAGE  #12 : Home & Kitchen

Britney are multe de sărbătorit anul acesta, după ce și-a câștigat lupta pentru a pune capăt mandatului de tutelă a tatălui său timp de 13 ani și a recăpătat controlul asupra finanțelor sale. De atunci, artista își celebrează noua viață pe Instagram cu dansuri și citate inspiraționale.

Britney Spears announces engagement to longtime boyfriend Sam Asghari, see  video - Hindustan Times

Cântăreaţa Britney Spears şi-a anunţat luna septembrie acestui an logodna cu iubitul ei, Sam Asghari. Vedeta muzicii pop, a postat pe Instagram un scurt videoclip în care îşi arată inelul cu diamant de pe deget, însoţit de mesajul: „Nu-mi vine să cred!!!!!!”

S-a născut în Mississippi

Britney Spears spune mereu că Louisiana este orașul ei natal, însă, ea s-a născut cu adevărat în McComb, Mississippi. A fost crescută în Kentwood, Louisiana. Acolo a început să urmeze lecții de dans și a pornit cariera artistică, la frageda vârstă de 3 ani.

A participat la „Star Search”

În anul 1991, Britney Spears a pierdut premiul cel mare la concursul „Star Search”, în favoarea lui Marty Thomas. Acesta din urmă a încercat o carieră muzicală, nu a reușit însă să ajungă nici pe departe la fel de celebru ca Britney.

A fost refuzată inițal la audițiile pentru „Mickey Mouse Club”

Avea doar 8 ani când a mers pentru prima oară la audițiile pentru „Mickey Mouse Club”, dar producătorii au refuzat-o atunci pe motiv că era prea mică. S-a înscris apoi la Professional Performing Art School, a căpătat ceva experiență în domeniul actoriei și, 4 ani mai târziu, a primit rolul mult dorit.

A înregistrat primul album în Suedia

Da, super hitul „Hit Me Baby One More Time” și alte piese de succes de la începutul carierei lui Britney au fost înregistrate în Stockholm, la Cheiron Studios. Britney Spears a ajuns acolo în primăvara anului 1998 și a lucrat cu producători importanți precum Max Martin și Denniz Pop.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și