Câinele de luptă, care a atacat două persoane la Ciocana, are și un stăpân: Iată ce explicație le-a dat polițiștilor

 Câinele de luptă, care a atacat două persoane la Ciocana, are și un stăpân: Iată ce explicație le-a dat polițiștilor
0Shares

Proprietara rottweiler-ului care a mușcat ieri două persoane în sectorul Ciocana al capitalei a fost identificată s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 50 de ani. Informația a fost confirmată de către ofițera de presă, Natalia Stati, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Aceasta a comunicat angajaților poliției că locuiește la casă la sol și nu a observat când animalul s-a dezlegat și a sărit gardul, ieșind în strada, totodata femeia a prezentat actele ce confirmă că animalul îi aparține”, a declarat ofițera.

Femeia riscă sa fie sancționată contravențional pentru încălcarea regulilor de întreţinere a câinilor, pisicilor şi altor animale, totodata se așteaptă și expertiza pentru a stabili cu ce leziuni s-au ales cele două persoane care au fost mușcate.

Angajații poliției în cadrul anchetei continuă să stabilească toate circumstanțele. 

Clipe de groază pentru câțiva locuitori din sectorul Ciocana. Un câine de rasa Rottweiler, fără stăpân, a pătruns ieri pe un teren de joacă și s-a năpustit asupra locatarilor. Două persoane, una fiind minoră, au fost mușcate de patruped. Incidentul s-a produs pe strada Voluntarilor.

0Shares