Când se vor căsători Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa. Artista a făcut dezvăluiri

 Când se vor căsători Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa. Artista a făcut dezvăluiri

Nicole Cherry a dezvăluit în cadrul unui interviu când planifică ea și partenerul ei, Florina Popa să-și oficializeze relația. Artista spune că nu se grăbesc să facă acest pas, întrucât își doresc ca evenimentul să fie perfect, scrie SHOK.md.

Vedeta a fost surprinsă în cadrul unui eveniment cu o o bijuterie asemănătoare unei verighete, pe inelar, dar Nicole a afirmat că este un inel simbolic.

“Nu ne-am căsătorit. Este un inel pe care tot de la Florin îl am, mi l-am dorit, e un inel simbolic, atât. Cel oficial nu a venit, dar nu ne grăbim pentru că nu trebuie să oficializăm nimic. E clar că pentru noi este oficial deja.

Am făcut un copil dorit, nu a fost nimic întâmplător, am tot primit întrebarea asta. Nu, nu a fost o întâmplare, noi ne-am dorit să avem un copil. Momentan… noi am așteptat să treacă pandemia pentru că ne-am dorit ca acest eveniment (nunta – n.r.) să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile”, ne-a mai spus Nicole Cherry.

Artista este însărcinată în luna a patra și urmează  să aducă pe lume o fetiță. Nicole a aferit detalii și despre sarcină. Cântăreața spune că momentan sarcina nu-i dă bătăi de cap, asta pentru că nu are nici stări de rău și nici pofte.

“Nu am pofte, este totul absolut normal, nu s-a schimbat absolut nimic. Am un copil care nu vrea, se pare, să-mi schimbe radical viața dintr-odată. Mănânc normal, nu mănânc dulciuri, că nu prea pot. Am aceeași alimentație ca până acum. Săptămâna viitoare fac 4 luni de sarcină. În greutate am luat un kilogram jumătate. În decembrie ar trebui să nasc. Săgetător aș vrea să fie, să vină la început de decembrie”, a mai declarat Nicole Cherry.