Cardi B a primit un cadou de milioane de la soțul ei. Offset i-a oferit o vilă în Republica Dominicană. Cum arată locuința

 Cardi B a primit un cadou de milioane de la soțul ei. Offset i-a oferit o vilă în Republica Dominicană. Cum arată locuința

Cardi B a împlinit de curând 29 de ani, iar soțul ei, Offset, i-a oferit un cadou uimitor la care cu siguranță nu se aștepta – o vilă impresionantă în Republica Dominicană, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Rapperița este o femeie împlinită pe toate planurile. Se bucură de o carieră de succes, a adunat o avere care îi permite să-și îndeplinească orice dorință, are doi copii frumoși și un soț care an de an o surprinde cu cele mai extravagante daruri.

https://www.instagram.com/tv/CU79HJjJMAS/

Pentru a sărbători aniversarea soției, Offset i-a dăruit acesteia o vilă în valoare de 1,5 milioane de dolari în Republica Dominicană, loc despre care Cardi B vorbise în trecut cu muzicianul, manifestându-și dorința de a investi pe piața imobiliară din țara insulară.

„Dragostea mea, I-am spus lui Set că îmi doresc cu adevărat să investesc în proprietăți în Republica Dominicană și alte țări din Caraibe din moment ce oamenii sunt în vacanță pe parcursul anului în aceste locații), dar am simțit că nu este de acord cu mine și că ar prefera să investim în altceva.

Ei bine, m-am înșelat. Pur și simplu nu-mi vine să cred asta! A fost atât de uimitor pentru mine. În primul rând, sunt atât de fericită că de fapt m-ai ascultat cu adevărat și că nu doar zâmbeai și dădeai din cap”. a spus Cardi B în dreptul clipului publicat pe rețelele sociale, în care arată imagini cu locuința spectaculoasă.

Maria Palade

https://shok.md/