Cât a plătit Cristiano Ronaldo ca să proiecteze chipul Georginei pe cea mai înaltă clădire din lume

 Cât a plătit Cristiano Ronaldo ca să proiecteze chipul Georginei pe cea mai înaltă clădire din lume

Cristiano Ronaldo (36 de ani) i-a făcut un cadou superb partenerei sale de viață, Georgina Rodriguez, cu ocazia împlinirii vârstei de 28 de ani. Cei doi, alături de toți cei patru copii, se află într-o vacanță în Dubai, prilejuită de întreruperea campionatului în Premier League, scrie SHOK.md cu referire la digisport.

Cristiano Ronaldo a proiectat chipul Georginei pe Burj Khalifa. Starul celor de la Manchester United a pus la cale un plan la care Georgina nu se aștepta deloc. I-a proiectat chipul, alături de mesajul ”Happy Birthday, Gio!” pe cea mai înaltă clădire din lume.

Cristiano și-a luat familia la o plimbare, moment în care pe celebrul turn Burj Khalifa au început să ruleze imagini cu Georgina. Ronaldo a filmat momentul pe care mai apoi l-a împărtășit fanilor săi pe Instagram.

Pentru o astfel de distracție, susține presa engleză, adică pentru plasarea unui anunț sau a unui mesaj promoțional de trei minute doritorul trebuie să scoată din buzunar aproximativ 60.000 de euro, dar prețul crește exponențial în weekend.

Spectacolul de lumini și de laser, una dintre surprizele pe care le oferă Burj Khalifa, situat pe marginea lacului Burj, reprezintă o atracție masivă pentru destinația de lux din Orientul Mijlociu.

Turnul emblematic dispune de cel mai mare ecran din lume, pe timp de noapte, datorită celor aproape 30.000 de metri de cabluri, 1,1 milioane de pixeli și 118 tone de fascicule luminoase și accesorii.

Rapoartele recente estimează costul plasării unui anunț sau mesaj promoțional de trei minute pe fațada turnului la minim 50.000 de lire sterline, prețul crescând în weekend.

Georgina a dezvăluit cum a decurs prima întâlnire cu Ronaldo

Georgina a recunoscut că a fost extrem de emoționată când l-a întâlnit în premieră pe Cristiano Ronaldo, moment prilejuit și de faptul că Georgina Rodriguez a trebuit să stea peste program la muncă, pentru a suplini întârzierea unei colege.

M-a salutat foarte politicos și a râs. M-am emoționat, mă gândeam ‘ce-i în neregulă cu mine?’. Nici nu voiam să mă uit la el, îmi era foarte rușine”, a spus Georgina Rodriguez, potrivit AS.com.

Georgina Rodriguez și trecerea de la ”autobuz la Bugatti”

Partenera lui Cristiano Ronaldo a oferit și un exemplu elocvent care arată cât de mult s-a schimbat viața sa de când a început o relație cu fotbalistul.

Venea să mă ia de la muncă. Venea uneori cu o mașină Bugatti. Colegele mele o luau razna. Veneam cu autobuzul și plecam cu Bugatti”, a recunoscut Georgina Rodriguez.

Maria Palade

https://shok.md/