Câți bani a încasat Victoria Beckham din muzică, deși n-a mai cântat nicio piesă

 Câți bani a încasat Victoria Beckham din muzică, deși n-a mai cântat nicio piesă

Nu este niciun secret pentru nimeni faptul că Victoria Beckham a făcut parte din trupa Spice Girl, însă aceasta continuă să câștige sume impresionante de bani, în ciuda faptului că n-a mai urcat pe scenă, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Victoria Beckham, cântăreața devenită creatoare de modă, ar fi încasat nu mai puțin de 430.000 de lire sterline în 2020.

Conform sursei citate, firma acesteia, Moody Productions Ltd, a avut încasări de mai bine de 500.000 de lire sterline, bani din care aceasta a plătit impozite și alte taxe de doar 86.000 de lire sterline, arată The Sun.

Cel mai probabil aceste încasări au bucurat-o mult pe Victoria Beckham, mai ales că firma ei de modă a înregistrat o pierdere de 8,6 milioane de lire sterline în 2020. Iar lucrurile nu s-au redresat nici în 2021, întrucât compania a înregistrat pierderi de 16,8 milioane de lire sterline în ultimele 12 luni.

De cealaltă parte, soțul ei, David Beckham, are încasări uriașe cu brandul lui, Footwork Productions Ltd, acestea ridicându-se la peste 30,8 milioane de lire sterline, doar profit.

Fosta cântăreaţă de muzică pop a fost singura membră care nu a făcut parte din concertele din Marea Britanie, ceea ce a dezamăgit mulţi fani.

”Am preferat să mă concentrez pe familie şi pe afacerea mea. Am 45 de ani şi sunt foarte fericită că sunt femeia care sunt… Nu încerc să mă schimb, vreau să fiu cea mai bună versiune a mea. După ce am făcut 40 de ani, nu eram aşa încrezătoare. Am învăţat să îmi ascult sentimentele şi instinctul”, a mărturisit Victoria Beckham.

După ce Beckham a declarat cu mult timp înainte că nu va lua parte la turneu, acum a explicat, în cadrul unui interviu, pentru Vogue Germany, că s-a simţit ciudat când a refuzat să meargă în turneu.

”A fost mult curaj în a nu merge cu fetele în turneul Spice Girls şi să fiu cea care spune: «Ştii, nu fac asta pentru că simt lucrurile diferit faţă de cum le simt ele acum»”,  a spus ea.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și