Câți euro pe oră cere Pepe ca să cânte la o nuntă sau un botez

 Câți euro pe oră cere Pepe ca să cânte la o nuntă sau un botez

Pepe este unul dintre cei mai apreciați artiști din România și face spectacol oriunde este invitat.Fie că este vorba despre nuntă, concert sau botez, interpretul ar putea întreține orice atmosferă cu brio, dar puțini cunosc care este tariful pe care îl percepe Pepe, pe oră, la un eveniment, scrie SHOK.md.

Câți euro pe oră cere artistul la o nuntă sau un botez?

Conform unui site specializat în această speță, în condițiile în care un cuplu și-ar dori ca artistul Pepe să le cânte la nuntă, aceștia trebuie să scoată nu mai puțin de 3000 de euro pe oră, relatează cancan.

De asemenea, există și alți colegi din industria muzicii care percep tarife similare, printre acestea fiind vorba de Bere Gratis (2700 euro), trupa Iris (3000 euro), trupa Talisman (3000 euro), trupa Compact (2500 euro), dar și Maria Radu & Band (2500 euro).

Pepe își dorește să devină din nou tătic

Pepe este extrem de mândru de cele două fetițe ale sale, care i-au adus împlinirea și pare că nu intenționează să se oprească aici. După despărțirea de Raluca Pastramă, cântărețul a declarat s-ar însura pentru a treia oară, dacă va găsi femeia potrivită și, desigur, ar mai experimenta rolul de tătic.

„Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios, mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, a declarat cântărețul într-o emisiune de la Antena Stars.

Citește și