Caz de sinucidere colectivă într-o familie adeptă a teoriilor conspirației

 Caz de sinucidere colectivă într-o familie adeptă a teoriilor conspirației
0Shares

Patru persoane, membri ai aceleiași familii franceze, au murit joi, după ce au sărit de la etajul șapte al unui bloc din Montreux, Elveția, scrie SHOK.md, cu referire la protv.ro.

Apartamentul era locuit de un bărbat de 40 de ani, soția lui de 41 de ani, sora geamănă a acesteia, fiica de opt ani a cuplului și fiul lor de 15 ani. Cel din urmă a supraviețuit încercării de a se sinucide, iar în prezent se află la spital, în comă, potrivit The Guardian.

Poliția locală a dezvăluit că „de la începutul pandemiei, familia era foarte interesată de teoriile conspirației și de supraviețuire”. Aceștia au strâns un stoc de alimente care ocupa o mare parte din spațiul locuibil, însă care le-ar fi fost suficiente în cazul unei crize.

Sora mamei era singura care lucra în afara casei, în timp ce nici mama, nici fetița (care nu mergea la școală) nu erau înregistrate la autoritățile locale.

Toate aceste elemente sugerează…teama ca autoritățile să intervină în viața lor”, precizează comunicatul poliției.

Potrivit publicației franceze Journal du Dimanche, tatăl a crescut într-o zonă bogată din Marsilia și a fost student la Școala Politehnică, una dintre cele mai prestigioase din țară.

Surorile gemene au fost educate la un liceu de elită. Mama a fost medic stomatolog, iar sora sa medic oftalmolog.

0Shares