Cazul bizar al femeii care s-a căsătorit cu ea însăși, pentru că niciun bărbat nu este suficient de bun pentru ea. Acum divorțează

 Cazul bizar al femeii care s-a căsătorit cu ea însăși, pentru că niciun bărbat nu este suficient de bun pentru ea. Acum divorțează

Modelul Cris Galera s-a căsătorit cu ea însăși într-o ceremonie oficiată în luna septembrie, dar acum a anunțat că divorțează, pentru că s-a îndrăgostit de altcineva, scrie SHOK.md cu referire la digi24.

Brazilianca a spus că s-a săturat să se bazeze pe bărbați, că niciunul nu este suficient de bun pentru ea și că cea mai bună opțiune pentru ea rămâne… ea.

Femeia de 33 de ani a spus că nu a fost „dezamăgită” că nu a avut un mire și că a mers singură la altar. Dar fericirea a durat doar 90 de zile, iar acum vrea să divorțeze.

Cris, din Sao Paulo, a cunoscut „pe cineva special” și este îndrăgostită, chiar dacă a jurat că va rămâne dovotată propriei persoane până la sfârșitul zilelor.

„Am fost fericită cât a durat”, a spus ea. „Am început să cred în dragoste în momentul în care am întâlnit pe altcineva special”.

În luna septembrie ea spunea: „Am ajuns într-un punct în care m-am maturizat, mi-am dat seama că sunt o femeie puternică și hotărâtă.

Întotdeauna mi-a fost teamă să rămân singură, dar mi-am dat seama că trebuie să învăț să mă simt bine cu mine. Când s-a întâmplat asta, am decis să mă căsătoresc cu mine”.

În ziua nunții ei, Cris a îmbrăcat o rochie albă superbă, pozând în fața unei biserici catolice din Brazilia ei natală.

Maria Palade

https://shok.md/