Ce a făcut de ”Ziua Victoriei” campioana olimpică din Rusia care și-a ”dezgustat” fanii prin prezența la mitingul lui Putin

 Ce a făcut de ”Ziua Victoriei” campioana olimpică din Rusia care și-a ”dezgustat” fanii prin prezența la mitingul lui Putin

Luni a avut loc, la Moscova, ”Ziua Victoriei”, în care rușii au celebrat victoria asupra Germaniei naziste, din 1945. La defilarea Armatei au fost prezenți și unii sportivi ruși, printre care Victoria Sinitsina, medaliată cu aur în proba de patinaj artistic la Jocurile Olimpice de la Beijing, alături de Nikita Katsalapov, partenerul său și pe gheață, și în viața privată, scrie SHOK.md cu referire la digisport.

Alături de prezența la parada de la Moscova, Victoria Sinitsina, cea care a fost prezentă și la mitingul pro-război al lui Vladimir Putin de pe stadionul Luzhniki, din martie, gest catalogat ”dezgustător” de fanii săi, a scris un mesaj pe contul de Instagram în care și-a amintit rudele care au luptat pentru Rusia în Al Doilea Război Mondial.

”Străbunicul meu Alexander Sergeevich Suslakov a luptat pe frontul Karelian, în est. A fost ofițer și a primit ordinul de Apărător al Patriei în Al Doilea Război Mondial. A murit în 2000.

Unhiul meu Sinitsin Semyon Borisovich a fost mitralior. A fost dat dispărut timp de 30 de ani, dar în urma cercetărilor s-a stabilit că a murit în februarie 1944, la 20 de ani.

Un alt unchi, Tereshkov Mikhail Afanasyevich, a plecat la război la 17 ani, a fost artilerist. Nu se știe când și unde a murit. Doi dintre cei trei nu s-au putut bucura de viață, să cunoască bucuria de a avea o familie. Nu au văzut lumea, dar familia mea îi va ține minte mereu”, a scris Victoria Sinitsina.

Imagini cu Vladimir Putin de la paradă au devenit virale
Vladimir Putin a fost surprins cu o pătură pe picioare la parada de ”Ziua Victoriei”, iar imaginile au devenit virale pentru că au alimentat speculațiile cu privire la starea sa ed sănătate, care ar fi precară.

”Vladimir Putin, cu o pătură pe genunchi, cu obrajii umflați, ca un hamster umplut cu steroizi, cu o figură plină de înverșunare în timp ce armata rusă trece prin fața lui”, a remarcat jurnalistul John Sweeney, care relatează despre războiul din Ucraina.

 

Maria Palade

https://shok.md/