Ce băutură specială o ferește pe Irina Loghin de boli. Artista crede că a ajutat-o să lupte împotriva simptomelor Covid

 Ce băutură specială o ferește pe Irina Loghin de boli. Artista crede că a ajutat-o să lupte împotriva simptomelor Covid
0Shares

Irina Loghin a dezvăluit public, în cadrul unei emisiuni de televiziune, ce băutură specială o ferește de boli. Marea artistă susține că aceasta a ajutat-o să lupte cu mai multă forță împotria simptomelor COVID, făcând astfel doar o formă ușoară a bolii. Iată ce consumă cântăreața în fiecare dimineață, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

În luna august a anului trecut vestea că Irina Loghin s-a infectat cu Covid-19 i-a îngrijorat pe toți fanii ei. Din fericire, artista a reușit să se vindece, având un sistem imunitar puternic. Invitată la o emisiune de televiziune, marea cântăreață a mărturisit că nu a făcut o formă gravă a bolii datorită stilului sănătos de viață pe care-l are, aceasta apelând printre altele, în fiecare dimineață, la o băutură specială!

Băutura care o ține pe Irina Loghin departe de boli

Și dacă vă-ntrebați care este „poțiunea fermecată”, ei bine, conform spuselor Irinei Loghin, este vorba despre ceaiul de cătină. Cântăreața îl consumă după ce o dă prin blendar și o strecoară.

„Totul vine de la alimentație, de la crudități. (…) Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a spus Irina Loghin la o emisiune tv.

Cântăreața crede că i-a fost de mare ajutor în lupta cu Covid-19

Tot în ceea ce privește perioada în care a fost infectată cu Covid-19, Irina Loghin a spus că nu a rămas fără gust și miros și, din fericire, nu a avut niciun fel de durere. Astfel, artista a fost externată destul de rapid din spital, veste ce a bucurat pe toată lumea.

„Am avut gustul și mirosul și niciun fel de durere. Nu m-am speriat.(…) M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea (…) M-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv. M-am internat, mi-am făcut toate analizele. Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte, și am plecat acasă”, a continuat ea.

0Shares