Ce dietă ține mama lui Elon Musk, la 74 de ani: „Nu mâncați…”

 Ce dietă ține mama lui Elon Musk, la 74 de ani: „Nu mâncați…”

Mama lui Elon Musk, în vârstă de 74 de ani, este într-o formă de invidiat. Are un trup ca tras prin inel și surprinde pe toată lumea cu aparițiile sale. Recent, Maye Musk a spus ce dietă ține și ce produse nu consumă, pentru a se mențină în formă. Iată declarațiile făcute de aceasta.

Potribit presei străine, primul lucru de care ține cont Maye Musk este acela de a nu sări peste mesele principale ale zilei și de a nu mânca produse pe care nu le agreează.

„Mâncați des, planificați mesele și nu mâncați mâncare nedorită. Fac asta de 45 de ani și creez și diete pentru alți oameni. Planul meu este specific și le spun celorlalți ce să urmeze dacă vor să fie în formă.’, a spus mama lui Elon Musk.

Totodată, fostul model mai spune că iubește pâinea, însăo preferă pe cea integrală de grâu și să fie proaspătă. „Îmi place pâinea, este unul dintre alimentele mele preferate. Nu opresc niciodată micul dejun pentru că mi se face foame repede și este greu să controlez cantitatea de mâncare pe care o mănânc„, mai spune aceasta.

Prânzul acesteia constă într-o salată care să conțină multe legume, iar pentru cină alege proteine slabe și legume. „Îmi place foarte mult fasolea, este preferata mea.’, continuă aceasta.

Dacă iese seara la restaurant, mama miliardarului își comandă friptură sau pește și nu termină porția. De obicei, fostul model își ia porțiile la pachet, întrucât acestea sunt destul de mari și nu poate consuma tot.

„De obicei, porțiile sunt atât de mari încât iau două treimi acasă și le mănânc a doua zi. Așa că nu pierd timpul gătind.’ , încheie Maye Musk.