Ce face Dua Lipa când nu e pe scenă. Artista într-un costum de baie negru, ce i-a pus în valoare silueta perfectă

 Ce face Dua Lipa când nu e pe scenă. Artista într-un costum de baie negru, ce i-a pus în valoare silueta perfectă

Dua Lipa a luat o pauză de la turneul său mondial și a postat mai multe fotografii pe contul de Instagram. Artista le-a arătat fanilor silueta de invidiat într-un costum de baie negru, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Cântăreața, în vârstă de 26 de ani, se află în acest moment în turneul său mondial Future Nostalgia, însă a luat o pauză pentru a se relaxa și pentru a participa la premiile Grammy, care au avut loc duminica trecută. Deși este foarte ocupată cu concertele sale, artista a avut timp și pentru fanii de pe contul de Instagram, acolo unde e urmărită de 82 de milioane de internauți, postând o mulțime de fotografii.

Dua Lipa/ Foto: Instagram

Dua Lipa și-a arătat silueta incredibilă într-un costum de baie negru, în timp ce s-a relaxat la soare, punându-și decolteul amplu în evidență. Aceasta a renunțat la machiaj, lăsându-și trăsăturile naturale la vedere. Într-o altă fotografie, aceasta și-a făcut un selfie în oglindă, fiind în același costum de baie, însă purtând un tricou verde larg, pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul plat.

Dua Lipa/ Foto: Instagram

După ce s-a relaxat la plajă, Dua Lipa a ieșit în oraș, purtând o rochie neagră de mătase, mulată, care i-a pus în evidență picioarele lungi și silueta perfectă. De asemenea, artista s-a fotografiat mâncând o înghețată.

Dua Lipa s-a ales cu râni după un concert în cadrul turneului
Dua Lipa a făcut publică o imagine cu genunchii juliți, după cel mai recent concert pe care l-a susținut în cadrul turneului Future Nostalgia. Dua s-a ales cu răni în urma dansurilor intense de pe scenă, iar dovadă sunt imaginile postate pe rețelele sociale: „Genunchi însângerați”, a explicat ea în descriere.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și