Ce îi cere Jennifer Lopez lui lui Ben Affleck în contractul nupțial. Nimeni nu se aştepta la acest lucru

 Ce îi cere Jennifer Lopez lui lui Ben Affleck în contractul nupțial. Nimeni nu se aştepta la acest lucru
0Shares

Jennifer Lopez şi Ben Affleck se pregătesc de cel mai important moment din viaţa lor, însă până atunci cunoscuta artistă i-a cerut actorului să semneze un contract prenupţial. Iată ce îşi doreşte vedeta internaţională de la viitorul său soţ, scrie SHOK.md, cu referire la presa străină.

În urmă cu 17 ani Jennifer Lopez şi Ben Affleck își anunțau despărțirea. Cei doi s-au logodit în anul 2002, iar în anul 2004 și-au spus adio. Acum, pare că și-au regăsit drumul unul spre altul și sunt din nou împreună şi mai mult decât atât se pregătesc de nuntă.

Până la marele eveniment, artista are câteva condiţii. Mai exact, Jennifer Lopez vrea ca viitorul său soţ să semneze un contract prenupţial, în care, pe lângă alte condiţii nedezvăluite, diva îi solicită să facă amor de cel puțin 4 ori pe săptămână, scrie American Post.

Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez

Relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck vine imediat după ce artista s-a despărțit de fostul partener. Deși urma să aibă loc o căsătorie, Jennifer Lopez și Alex Rodriguewz și-au spus adio după patru ani de relație. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, iar despărțirea a fost una de comun acord. Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguewz a început în anul 2017, iar în anul 2019 s-au logodit.

Cuplul urma să se căsătorească inițial anul trecut într-o ceremonie fastuoasă în Italia, dar în cele din urmă planurile au fost anulate în timpul pandemiei Covid-19. Au existat zvonuri potrivit cărora motivul despărțirii a fost faptul că artista a fost înșelată, însă cei doi nu au confirmat această ipoteză.

„Ne-am dat seama că ne este mai bine ca prieteni și sperăm să rămânem astfel. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul pentru celălalt și pentru copiii celorlalți. Din respect pentru ei, singurul alt comentariu pe care trebuie să-l spunem este să vă mulțumim tuturor celor care a trimis cuvinte frumoase și încurajatoare”,  au transmis cei doi.

0Shares